Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έρχεται στην Ελλάδα το Sandero 0.9

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται στην Ελλάδα το Sandero 0.9

ΑΓΟΡΑ

Έρχεται στην Ελλάδα το Sandero 0.9

ΑΓΟΡΑ

Στα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να αρχίσει η διάθεση των ανανεωμένων Sandero και Sandero Stepway στη χώρα μας. Πέρα από τις αλλαγές στην εμφάνιση του αμαξώματος και της καμπίνας των επιβατών, τα σημαντικά νέα αφορούν την παρουσία του νέου turbo βενζίνης, χωρητικότητας 898 cc και ισχύος 90 PS. Σε συνδυασμό με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, η μέση κατανάλωση είναι γύρω στα 5 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 120 g/km.

Advertisement
Advertisement

Ο 3κύλινδρος κινητήρας έκανε πρεμιέρα στο νέο Clio και θα εξοπλίσει τόσο το Sandero όσο και το Sandero Stepway. Για το μεν πρώτο, η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης τον 1.2 με 75 PS και τους diesel dCi 75 και dCi 90. Αργότερα θα ακολουθήσει και έκδοση με υγραέριο. Για το δε Sandero Stepway θα υπάρχει και έκδοση dCi 90.

Η νέα μάσκα, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες δίνουν μία πιο σύγχρονη εμφάνιση στα Sandero και Sandero Stepway. Βελτιωμένη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό, με νέο πίνακα οργάνων, ταμπλό και κεντρική κονσόλα, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και καλύτερης ποιότητας υλικά.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας θα περιλαμβάνει από τη βασική έκδοση 4 αερόσακους και ESP, ενώ η πλούσια έκδοση Prestige θα προσφέρει σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος.[nggallery id=1179]

Advertisement
Advertisement