Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και GT-R Nismo

Ελλάδα 10:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και GT-R Nismo

ΝΕΑ

Έρχεται και GT-R Nismo

ΝΕΑ

Τα μεγαλόπνοα σχέδια της Nissan για το… παρακλάδι της που ασχολείται με τις αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά και τη βελτίωση των αυτοκινήτων παραγωγής, ανακοίνωσε από την Ιαπωνία ο Κάρλος Γκον. O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan παρέστη στα εγκαίνια της νέας έδρας της Nismo στη Γιοκοχάμα.

Advertisement
Advertisement

Τα σημαντικά νέα αφορούν τη δημιουργία ολοκληρωμένης γκάμας Nismo, με βάση σχεδόν όλα τα μοντέλα της Nissan: από το μικρό Note έως το κορυφαίο GT-R. «Άσχετα αν πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο ή ένα sport μοντέλο, όταν θα φέρει το σήμα της Nismo θα προσφέρει ποιότητα, χρηστικότητα και αποδοτικότητα σε συνδυασμό με το στιλ, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις που χαρακτηρίζουν τη Nismo», δήλωσε το αφεντικό της ιαπωνικής μάρκας.

Μετά λοιπόν τα Juke Nismo και 370Ζ Nismo, το τρίτο μέλος της οικογένειας θα είναι από το 2014 το GT-R Nismo. «Δεν νοείται γκάμα μοντέλων Nismo χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν το GT-R. Το στάνταρ μοντέλο είναι ένα παγκόσμιο supercar και οι επιδόσεις του στους αγώνες αντικατοπτρίζουν το πάθος και το ταλέντο των ανθρώπων της Nismo. Το GT-R Nismo θα είναι πολύ ξεχωριστό και ανυπομονώ να το οδηγήσω».

Και εμείς, κύριε Γκον…[nggallery id=1934]

Advertisement
Advertisement