Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα «χρυσό» GT-R από το «χρυσό» αθλητή

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα «χρυσό» GT-R από το «χρυσό» αθλητή

ΝΕΑ

Ένα «χρυσό» GT-R από το «χρυσό» αθλητή

ΝΕΑ

Η συνεργασία της Nissan με το Γιουσέιν Μπολτ γίνεται όλο και πιο στενή, με την ιαπωνική εταιρεία να παρουσιάζει το GT-R Bolt. Πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι βαμμένο στην απόχρωση του χρυσού, φέρει την υπογραφή του ταχύτερου ανθρώπου στον κόσμο και λεπτομέρειες από πραγματικό χρυσό στο εσωτερικό του. Το συγκεκριμένο GT-R θα τεθεί προς δημοπρασία στο eBay, με τα έσοδα θα διατίθενται για την ενίσχυση του ιδρύματος Usain Bolt Foundation (usainbolt.com/foundation), το οποίο υποστηρίζει προγράμματα εκπαίδευσης και πολιτισμού για παιδιά και εφήβους στη Τζαμάικα.

Advertisement
Advertisement

Η κοινή πορεία του Μπολτ με τη Nissan δεν θα σταματήσει εδώ, καθώς ο «Διευθυντής Απόλαυσης» – όπως τον έχει βαφτίσει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία – θα συμμετέχει στην εξέλιξη μίας ειδικής έκδοσης του GT-R, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες.

Κατά την επίσκεψή του στο αρχηγείο της Nissan, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ οδήγησε αρκετά GT-R σε πίστα. Τα δεδομένα που ελήφθησαν θα χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστεί ένα GT-R καθαρά για προσωπική του χρήση, ωε δώρο από τη Nissan. «Οι αγώνες αυτοκινήτου αποτελούν την έμπνευσή μου και θέλω να βοηθήσω τη Nissan να καταστεί μία εταιρεία με ακόμη πιο απολαυστικά αυτοκίνητα για όλους», δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.[nggallery id=747]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!