Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Έμεινε» η McLaren P1

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Έμεινε» η McLaren P1

ΝΕΑ

«Έμεινε» η McLaren P1

ΝΕΑ

Όταν αδειάζεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό καταβάλλοντας ένα εκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσεις ένα supercar, έχεις απαιτήσεις. Αν πάλι σκοπεύεις να το κάνεις και το δεις να… «μένει», τότε μάλλον αποκτάς δεύτερες σκέψεις! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι έχει η ιστορία με τη νέα McLaren P1 που… «έμεινε» τη χειρότερη στιγμή! Η βρετανική εταιρεία περίμενε πως και πως το ετήσιο ραντεβού «Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este» που διεξάγεται με φόντο τη μαγευτική λίμνη του Κόμο στη Βόρεια Ιταλία.

Εκεί που συναντώνται κορυφαία στολίδια της αυτοκίνησης, η απόλυτη ελίτ των αυτοκινητοβιομηχανιών, τα πιο… ακριβά τους δημιουργήματα που απευθύνονται σε λίγους. Η πιο στιλάτη… έκθεση λοιπόν και δυστυχώς για τη McLaren εκεί τη βρήκε το κακό.

Παρότι οι μηχανικοί που βρέθηκαν εκεί προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όσο και να πατούσαν το κουμπί εκκίνησης, το θηρίο των 916 PS παρέμενε σιωπηλό. Μάλιστα, όπως μαρτυρά το video που ανέβασε στο YouTube ο χρήσης «Marchettino», στον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων υπήρχαν ενδείξεις προβλημάτων αφού δέσποζαν τα μηνύματα: «Park Brake Fault» και «ESC Fault Vehicle Limphome».

Advertisement
Advertisement

Άραγε όλη αυτή η επίδοξη πελατεία που είχε μαζευτεί στη Villa d’ Este, θα επιμείνει στο να αγοράσει την P1;