Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ένα τέρας στο Κολωνάκι!

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα τέρας στο Κολωνάκι!

MIRROR

Ένα τέρας στο Κολωνάκι!

MIRROR

Θηριώδες εξάτροχο αυτοκινούμενο έκλεψε τα βλέμματα όσων το πέτυχαν παρκαρισμένο πίσω από τον Ευαγγελισμό ενώ η αναζήτηση για τη μάρκα αποδείχθηκε μάταιη.

Advertisement
Advertisement

Σοκ; Δέος; Μάλλον και τα δύο αισθάνεσαι όταν αντικρίζεις αυτό το τέρας παρκαρισμένο στο Κολωνάκι και προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς είναι.

Με έξι θηριώδεις τροχούς και τα διακριτικά J H να δεσπόζουν στο μπροστινό καπό, το συγκεκριμένο όχημα παραπέμπει περισσότερο σε στρατιωτικό παρά σε πολιτικό.

Για την ιστορία φέρει Ελβετικές πινακίδες, είναι μάλλον ένα τροχόσπιτο που πάει κυριολεκτικά παντού, ακόμη και στο νερό και η όποια αναζήτηση στο διαδίκτυο ήταν άκαρπη.

Advertisement
Advertisement

Προσομοιάζει ελαφρώς σε κάποια στρατιωτικά οχήματα, αλλά πέραν τούτου ουδέν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι όσοι πέρναγαν από τον δρόμο, «κόλλαγαν» για μερικά λεπτά μπροστά στο θηριώδες όχημα.

Κάτι μάλλον λογικό αφού έκλεψε την παράσταση, αν και πολλοί αναρωτήθηκαν που πέτυχε τέτοια θεσάρα παρκαρίσματος ο οδηγός του.

Πρόκειται λοιπόν για το DURO, ένα εξαιρετικά κινητό στρατιωτικό τακτικό όχημα παντός εδάφους και για χρόνια το “εργαλείο εργασίας” του ελβετικού στρατού. Το όνομα DURO σημαίνει DUrable και RObust. Με τη μοναδικά σχεδιασμένη αρθρωτή κατασκευή του, το DURO μπορεί να τροποποιηθεί σε πολλές διαμορφώσεις για να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε ένα μόνο όχημα, από μεταφορέα στρατευμάτων, διοίκησης και ελέγχου, διοικητικής μέριμνας έως όχημα ασθενοφόρων. Ακόμα και… τροχόσπιτο, όπως το συγκεκριμένο, αφού… αποστρατικοποιηθεί.