Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ξετρελαίνει με το ροζ μπικίνι της

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξετρελαίνει με το ροζ μπικίνι της

Men + Speed

Ξετρελαίνει με το ροζ μπικίνι της

Men + Speed

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα μοντέλα αυτή τη στιγμή. Οι φωτογραφίσεις της διαδέχονται η μία την άλλη με αστραπιαίο ρυθμό. Είναι πολύ σέξι και γι’ αυτό συνήθως την βλέπουμε να φορά λίγα ρούχα.

Advertisement
Advertisement

Θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα της εποχής, μια από τις ομορφότερες και πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου, ενώ το κορμί της αξιολογείται ως ιδανικό! Η Gigi Hadid όμως δεν είναι απλώς μια όμορφη κοπέλα, έχει κατά καιρούς αποδείξει ότι «το έχει». Άλλωστε δεν είναι τυχαία ένα από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του project LOVEadvent του περιοδικού LOVE έγινε η πρωταγωνίστρια ενός σούπερ σέξι βίντεο. Το μοντέλο ποζάρει φορώντας ένα αποκαλυπτικότατο μπικίνι σε ροζ χρώμα, με δίχτυ και… «τρελαίνει κόσμο».

Η Gigi Hadid ξεφεύγει από το παραδοσιακό concept μιας φωτογράφισης και τα δίνει όλα, γυρνώντας με την κάμερα ξωπίσω της σε ένα δωμάτιο συνεδριάσεων ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Την βλέπουμε να πηδάει από καναπέ σε καναπέ, να ποζάρει μπροστά στα παράθυρα, να σέρνεται πάνω στο τραπέζι των συνεδριάσεων και να… απογειώνει τον ερωτισμό με μια της ματιά.

Advertisement
Advertisement