Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Video: Ένα τραγούδι… Ferrari

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ένα τραγούδι… Ferrari

Men + Speed

Video: Ένα τραγούδι… Ferrari

Men + Speed

Δεν είναι λίγες οι φορές που η μουσική συναντά την ταχύτητα και την αυτοκίνηση, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι και τόσο συνηθισμένο στα δικά μας μέρη. Πράγμα που αλλάζει ο SNIK!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο δημοφιλής ράπερ δημοσιοποίησε ένα νέο κομμάτι που φέρει τον τίτλο «Ferrari» και όπως καταλαβαίνετε, είναι άμεσα σχετιζόμενο με την ιταλική εταιρεία θρύλο και αφορά το πάθος που όλοι μοιραζόμαστε, άσχετα με το γούστο μας στη μουσική ή την οικονομική μας κατάσταση: να αποκτήσουμε κάποτε μία Ferrari!

Τους στίχους του κομματιού κοσμεί τόσο το όνομά του θρυλικού Michael Schumacher όσο και η πίστα της Ντεϊτόνα, στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Το Video Clip του SNIK αρχίζει με ένα παλιό 500άρακι που στην πορεία μετατρέπεται σε Ferrari 599 GTB Fiorano του 2006. Μία διθέσια καλλονή με V12 κινητήρα 5999cc απόδοσης 620 ίππων, που κάνει τα 0-100 σε 3.7sec και ξεπερνάει σε τελική τα 330 km/h!

Δίπλα στην κατακόκκινη «ιταλίδα» λικνίζονται δύο μοντέλα σε ρόλο… μηχανικών, οι Mariela Bellesteros και Luli Hitche ενώ τα γυρίσματα έχουν γίνει στη Carrozzeria di Guido D’Ambrosi στο Μιλάνο.

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, το εν λόγω video clip είχε ξεπεράσει τα 1.160.000 views ενώ ήδη αυτό το νούμερο έχει διπλασιαστεί!

Advertisement