Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

To oλοκαίνουριο Baywatch!

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To oλοκαίνουριο Baywatch!

Men + Speed

To oλοκαίνουριο Baywatch!

Men + Speed

Και ποιος δεν έχει ξέρει τη σειρά “Baywatch”; Και ποιος δεν έχει δει επεισόδιο από το “Baywatch”; Όλοι μας θυμόμαστε τον David Hasselhoff και την Pamela Anderson στη σειρά ως ναυαγοσώστες. Mε το νέο έτος έρχεται νέα ταινία με τίτλο “Baywatch”. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Jon Bass, Ilfenesh Hadera, Yahya Abdul-Mateen II, David Hasselhoff και η Pamela Anderson. Πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Paramount Pictures, στις 26 Μαΐου 2017. Η μεταφορά της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας «Baywatch» στη μεγάλη οθόνη ήταν ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, που πλέον ήρθε ο καιρός να πάρει σάρκα και οστά.

Με τον Dwayne Johnson, ο γνωστός “The Rock” και τον Zac Efron στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, να επιδεικνύουν τα προφανή σωματικά τους προσόντα, η ταινία αναμένεται να είναι το «blockbuster»του καλοκαιριού. Δίπλα βέβαια στους δύο αυτούς αρρενωπούς άντρες θα δούμε την Pamela Anderson με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό- την Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra.

Baywatch-a640 Baywatch-b640

Advertisement
Advertisement

Ο Mitch Buchannon -κατά κόσμον, David Hasselhoff – και η C. J. Parker, δηλαδή η Pamela Anderson- θα φορέσουν ξανά τα μαγιό τους σε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία.

Πάρτε μία γεύση πατώντας play στο παρακάτω τρέιλερ