Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το νέο iMac από την Apple

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο iMac από την Apple

Men + Speed

Το νέο iMac από την Apple

Men + Speed

Για χρόνια, η Apple είναι αναμφίβολα ο πρωταθλητής, όταν πρόκειται για μεγάλες φανταχτερές εκδηλώσεις για την αποκάλυψη νέων προϊόντων της. Ακόμα κι όταν πρόκειται απλώς για αναβαθμίσεις. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα το 9to5Mac, το επίσημο website της Apple, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου iMac. Είναι ανάλυσης 4K και με οθόνη 21.5”. Αναβάθμιση που δεν αποτελεί έκπληξη πως το μοντέλο 27” πήρε αναβάθμιση 5K το περασμένο έτος. Όπως είχε προβλεφθεί, η Apple έχει ενημερώσει όλα τα iMac για να φέρει για πρώτη φορά την οθόνη Retina για τα μικρότερα μοντέλα. Κανένα iMac δεν έχει υποστεί εξωτερικές αλλαγές, καθώς κρατούν τον σχεδιασμό που έχουν από το 2012, υπερβολικά λεπτή οθόνη, αλλά έγιναν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό τους.

apple-iMac-b640

Ο 27 ιντσών iMac διατίθεται σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις-σχηματισμούς βάσης. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το χαμηλό επίπεδο, που περιλαμβάνει 3.2GHz επεξεργαστή, 8GB μνήμη RAM και 1TB 5,400 RPM σκληρό δίσκο. Στη συνέχεια υπάρχει το αμέσως επόμενο, όπου η διαφορά έγκειται στο ότι διαθέτει γρήγορο 1TB Fusion Drive και τέλος το μοντέλο υψηλής τεχνολογίας, με χαρακτηριστικά: 3.3GHz επεξεργαστή, 8GB μνήμη RAM, και 2TB Fusion Drive.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας ενημέρωσε τις τέσσερις τελευταίες εκδόσεις του iMac χωρίς Retina (αν δεν περιλάβουμε το φθηνότερο iMac της Apple, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του). Η καλύτερη οθόνη, σε συνδυασμό με επεξεργαστές υψηλής απόδοσης, γραφικά και δυνατότητα αποθήκευσης κι όλα αυτά μέσα σε μια απίστευτα λεπτή, χωρίς περίβλημα συσκευή και είναι έτοιμη για το κοινό.

apple-iMac-c640

«Από το πρώτο iMac μέχρι σήμερα, το πνεύμα των iMac δεν έχει ουδέποτε αλλάξει, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επιφάνειας εργασίας με τις τελευταίες τεχνολογίες και τα σχέδια αιχμής. Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά iMac που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Με πανέμορφες νέες οθόνες, πιο ισχυρούς επεξεργαστές, γραφικά και όλα τα νέα Magic εξαρτήματα-αξεσουάρ (πληκτρολόγια, ποντίκι και Trackpad). Το νέο iMac συνεχίζει να επαναπροσδιορίσει την απόλυτη εμπειρία της επιφάνειας εργασίας», δήλωσε ο Philip Schiller, SVP της Apple Worldwide Marketing, στο δελτίο τύπου της Apple.

Advertisement

apple-iMac-accessories-640