Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι νέο θα δούμε από το «Fast and Furious»;

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο θα δούμε από το «Fast and Furious»;

Men + Speed

Τι νέο θα δούμε από το «Fast and Furious»;

Men + Speed

Όλες οι ταινίες από το γνωστό «Fast and Furious» έχουν συζητηθεί πολύ κατά καιρούς. Αποτελεί ένα franchise με πολύ μεγάλο κοινό να το ζητά συνεχώς, γι΄αυτό άλλωστε έχουν βγει και τόσα sequel. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το franchise λοιπόν αυτό πρόκειται να μετατραπεί σε … μια γελοιογραφία. Για την ακρίβεια, λόγω της πολύ καλής σχέσης και συνεργασίας του Netflix με τη NBCUniversal θα κυκλοφορήσει μια νέα κινούμενη σειρά βασισμένη στο franchise Fast and Furious.

Μέσω της DreamWorks – μια θυγατρική της NBCUniversal από το 2016 – θα δούμε ένα νέο κινούμενο σόου από τον κόσμο του «Fast and Furious». Το σενάριο θα έχει σχέση με τον Tony, ο οποίος προσπαθεί να διεισδύσει σε ένα “ελίτ αγωνιστικό πρωτάθλημα” υπό την αιγίδα μιας μυστικής υπηρεσίας της κυβέρνησης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την επιτυχημένη σχέση μας με το Netflix όχι μόνο προσφέροντας περισσότερα προγράμματα στην DreamWorks, αλλά συνδέοντας τους οπαδούς των ταινιών της Universal με συναρπαστικές νέες σειρές“, δήλωσε η Margie Cohn, η πρόεδρος της DreamWorks Animation Television.

Advertisement
Advertisement

Ο Vin Diesel, ο Neal Moritz και ο Chris Morgan θα δουλέψουν ως παραγωγοί για την εκπομπή, η οποία έχει οριστεί να κάνει το ντεμπούτο της, το 2019. Και όλα αυτά ενώ περιμένουμε τις επόμενες δύο ταινίες, το «Fast and Furious» 9 και 10, τον Απρίλιο του 2020 και τον Απρίλιο του 2021, αντίστοιχα.

Advertisement