Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι νέο μας φέρνει η Bentley;

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο μας φέρνει η Bentley;

Men + Speed

Τι νέο μας φέρνει η Bentley;

Men + Speed

Γενικά οι εταιρείες αυτοκινήτων δεν θέλουν να μένουν μόνο στη δημιουργία και κατασκευή αυτοκινήτων και προσπαθούν να δραστηριοποιούνται και σε άλλους τομείς.

Advertisement
Advertisement


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Έχουμε δει κινητά, θήκες αυτών, υποβρύχια, yatch και φυσικά ρολόγια. Η νέα 3η γενιά Continental GT έρχεται με το πιο αναμενόμενο πολυτελές κουπέ. Έτσι η Breitling αποφάσισε να γιορτάσει αυτήν την ευκαιρία με ένα νέο ρολόι.

Περιορισμένο σε 500 δείγματα, το Bentley GT Dark Sapphire Edition παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Έχοντας πάρει έμπνευση από το καινούριο αυτοκίνητο, το καντράν αντανακλά το ίδιο μοτίβο “διαμαντιού σε διαμάντι” του δέρματος της Bentley.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, είναι φτιαγμένο από νέο σύνθετο υλικό, το οποίο είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στη διάβρωση, είναι υποαλλεργικό και μη μαγνητικό. Η κίνηση των δεικτών παρέχεται από το B06 Caliber, το οποίο είναι πιστοποιημένο για την ακριβή του χρονομέτρηση.

Το Bentley GT Dark Sapphire Edition είναι ένα αφιέρωμα στο ολοκαίνουργιο Bentley Continental GT που αποκαλύφθηκε από τον βρετανό κατασκευαστή. H τιμή του αγγίζει τα 9,965$ στο breitlingforbentley.com.