Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι να φορέσετε τις γιορτινές μέρες

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι να φορέσετε τις γιορτινές μέρες

Men + Speed

Τι να φορέσετε τις γιορτινές μέρες

Men + Speed

Όσον αφορά το εορταστικό ντύσιμο, θα πρέπει να ξεκινήσετε από τη βάση του «επίσημου» και να βάλετε όσο περισσότερα κομμάτια από την προσωπικότητάς σας γίνεται, με σκοπό να δείχνετε ωραίοι και να εντυπωσιάσετε. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα το πουκάμισο είναι στις πρώτες προτιμήσεις και αρέσει περισσότερο και στα δύο φύλλα όταν μιλάμε για γιορτή, αλλά υπάρχουν και άλλα στυλ. Να λοιπόν μερικές ιδέες…

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να επιλέξετε ένα πουκάμισο με χρώμα και όχι το κλασικό μαύρο ή άσπρο. Καλές αποχρώσεις για τις γιορτές είναι το σκούρο πράσινο, σκούρο μωβ και μπορντό. Μαζί με ένα απλό μαύρο παντελόνι είναι ένας πολύ ασφαλής και μοδάτος συνδυασμός. Καλό είναι να αποφύγετε τα φαρδιά παντελόνια και τα τζιν με ξεβάμματα.

Σαν επιλογή υπάρχει και το chino παντελόνι. Εκεί όπου μπορείτε να ξεφύγετε λίγο από το κοινότυπο, βαρετό ντύσιμο, χωρίς απαραίτητα να πάτε στα άκρα. Συνδυάζεται άψογα με ένα κλασικό Oxford πουκάμισο. Αν είστε πιο τολμηροί μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χρωματιστό chino παντελόνι και από πάνω να βάλετε τόσο ένα καλό T-shirt όσο και ένα πουκάμισο, απλά προσοχή στο συνδυασμό χρωμάτων.

Advertisement
Advertisement

xmas-outfit-e640

xmas-outfit-d640

Επίσης, με αυτό το ντύσιμο ταιριάζει πολύ να βάλετε από πάνω αντί για μπουφάν, ένα blazer και θα κάνετε τη διαφορά. Ενημερωτικά οι κανόνες λένε ότι αν το blazer έχει δύο κουμπιά, κουμπώνετε μόνο το πάνω, όταν είστε όρθιοι το κρατάτε συνήθως κουμπωμένο κι όταν κάθεστε το ανοίγετε.

Advertisement

outfit-a640

outfit-b640

Advertisement

Ίσως φαίνεται πιο casual ντύσιμο, αλλά ένα καλό πουλόβερ μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί σε μια γιορτή για φέτος τον χειμώνα, λένε οι στυλίστες. Για να κάνετε πιο ωραίο κι επίσημο το ντύσιμό σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα καλό ρολόι, ίσως μία καλή ζώνη και ένα δερμάτινο μπουφάν. Αποτελεί βέβαια ένα πιο νεανικό ντύσιμο.

xmas-outfit-b640

Τέλος, υπάρχει πάντα η κλασική επιλογή του μαύρου κουστουμιού και λευκού πουκαμίσου, με ή χωρίς γραβάτα, ώστε να είστε επίσημοι, πάντα στη μόδα, σικ και κλασάτοι.

Advertisement

xmas-outfit-a640

xmas-outfit-c640

Καλές γιορτές!