Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δεν… χάνει λεπτό ο Michael Phelps!

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν… χάνει λεπτό ο Michael Phelps!

Men + Speed

Δεν… χάνει λεπτό ο Michael Phelps!

Men + Speed

Το Omega House στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο φιλοξένησε Ολυμπιονίκες και Πρεσβευτές της Omega, τον Michael Phelps και τον Chad Le Clos για να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Αμερικανός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και ο κολυμβητής Chad Le Clos φορούσαν OMEGA Seamaster Planet Ocean 600M Master, ειδικά χαραγμένα με τα ονόματά τους.

rio-phelps-b640 rio-phelps-c640

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 ο Phelps κέρδισε πέντε χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο, φτάνοντας συνολικά στην καριέρα του τα 28 Ολυμπιακά μετάλλια, μεταξύ των οποίων τα 23 είναι χρυσά. Ο κολυμβητής της Νότιας Αφρικής, Chad Le Clos, έλαβε δύο ασημένια μετάλλια.

Advertisement
Advertisement

Ο 31χρονος κολυμβητής Phelps δήλωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τελειώσει μια καριέρα. Νομίζω ότι αυτή ήταν η τελευταία μου φορά. Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου αγώνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων περνούσε από το μυαλό μου αυτό ακριβώς και με έκανε πολύ συναισθηματικό.»
rio-phelps-a640

Από την άλλη πλευρά ο Le Clos έδωσε τις σκέψεις του σχετικά με τη συνταξιοδότηση του Phelps, καθώς και για τις δικές του φιλοδοξίες λέγοντας: «Ο Michael μου εμπνέει κάθε μέρα. Το να σκεφτώ ότι συνταξιοδοτείται μου είναι δύσκολη. Τον ρώτησα ευγενικά μήπως συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο, αλλά τώρα που φεύγει νιώθω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να πάω πιο κοντά, όπως ένα παγκόσμιο ρεκόρ για παράδειγμα. Υπάρχου πολλά περισσότερα από μένα, τα οποία ο κόσμος δεν έχει δει