Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Tέλος ο κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tέλος ο κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear

Men + Speed

Tέλος ο κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear

Men + Speed

Νέο επεισόδιο στο φετινό σήριαλ με το «Top Gear», το show αυτοκινήτου του BBC. Ο Chris Evans, κεντρικός παρουσιαστής φέτος, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Αιτία βέβαια η χαμηλή τηλεθέαση που δημιούργησε προστριβές ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Evans εντάχθηκε στην ομάδα του Top Gear τον περασμένο Ιούνιο, μετά την αποχώρηση των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: «Παραιτήθηκα από το Top Gear. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο». Η παραίτησή του ήρθε μετά από τα χαμηλά νούμερα της τελευταίας εκπομπής, με μέσο όρο μόλις 1,9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

top-gear-640

Advertisement
Advertisement

Οι υπόλοιποι πέντε παρουσιαστές – Matt LeBlanc, Rory Reid, Chris Harris, Sabine Schmitz και Eddie Jordan – θα επιστρέψουν για τα επόμενα επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων αναμένεται να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

chris-evans-top-gear-640

Ο πρώτος μυστικός οδηγός Stig του Top Gear, Perry McCarthy δήλωσε σχετικά: «Ο Chris είναι ένας πάρα πολύ δημοφιλής παρουσιαστής ραδιοφώνου και τηλεόρασης, αλλά δεν ήταν αρκετά «δεμένος» με αυτό το σόου και τους τηλεθεατές του. Πρέπει να είναι λίγο επώδυνο για αυτόν να λαμβάνει αυτή την αντίδραση από όλους και δεν νομίζω πως θα ‘θελε να συνεχίσει. Ούτε εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελα να συνεχίσω, αν δεχόμουν συνεχώς κακή κριτική».

Advertisement

 

 

Advertisement