Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τέρμα οι γυμνές γυναίκες στο playboy!

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέρμα οι γυμνές γυναίκες στο playboy!

Men + Speed

Τέρμα οι γυμνές γυναίκες στο playboy!

Men + Speed

Το γνωστό αντρικό περιοδικό Playboy θα σταματήσει να δημοσιεύει εικόνες γυμνών γυναικών. Ναι καλά διαβάσατε! Για πρώτη φορά στην ιστορία το περιοδικό δεν θα περιλαμβάνει γυμνό. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, θα συνεχίσει να δημοσιεύει σέξυ και αισθησιακές φωτογραφίες με τις πιο όμορφες και σαγηνευτικές γυναίκες του κόσμου. Θα συνεχίσει να δείχνει γυναίκες σε προκλητικές πόζες, αλλά όχι τελείως γυμνές.

playboy-magazine-a640

Η πορνογραφία -και μάλιστα πολύ πιο σκληρή από ό,τι θα βρείτε στο Playboy- είναι πλέον μόνο ένα κλικ μακριά και συνήθως δωρεάν. Παρά τις μειωμένες πωλήσεις του περιοδικού, το Playboy είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

playboy-magazine-b640

Οι Times αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του περιοδικού μειώθηκε από 5,6 εκατομμύρια στο αποκορύφωμά του, στα μέσα της δεκαετίας του ’70, σε μόλις 800.000 το 2015. Αυτοί οι αριθμοί δεν είναι βιώσιμοι. Όσον αφορά την κυκλοφορία στο διαδίκτυο δεν ήταν αρκετή για να αντισταθμίσει την πτώση, αυτό όμως μέχρι τον Αύγουστο, καθώς τότε το Playboy.com δεν περιείχε γυμνό και παρατηρήθηκε ένας «επιβλητικός» τετραπλασιασμός της κυκλοφορίας του.

Στο site το γυμνό έχει απαγορευτεί από τον Αύγουστο του 2014, μια κίνηση που έκανε την ιστοσελίδα ασφαλέστερη για τους ανθρώπους που την επισκέπτονται στη δουλειά.

Advertisement

Η εταιρεία είπε ότι ο αριθμός των μηνιαίων μοναδικών επισκεπτών του site αυξήθηκαν κατά 400%. Την ίδια στιγμή, η μέση ηλικία των επισκεπτών μειώθηκε από 47 σε 30, ένας πολύ πιο επιθυμητός αριθμός για τους διαφημιστές. Στόχος είναι το κοινό των νέων αντρών που ζουν στις πόλεις.

Η νέα μορφή του περιοδικού θα έχει κάτι προς την κατεύθυνση του Esquire, του GQ και του Men’s Style. Μόδα, αλκοόλ, συνεντεύξεις, ένα πιο μοντέρνο στυλ. Θα υπάρχει μία μηνιαία έκδοση, Playmate of the Month, με την σήμανση PG-13 στις φωτογραφίες, δηλαδή επιτρέπεται με γονική καθοδήγηση (parental guidance) κάτω των 13 χρόνων.

Advertisement

«Το περιοδικό κάνει ήδη προσπάθειες προκειμένου να επιτραπεί στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, Instagram και το Twitter», είπε ο Mr. Flanders, διευθύνων σύμβουλος του Playboy Enterprises.
playboy-640