Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Tα νέα της Land Rover

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tα νέα της Land Rover

Men + Speed

Tα νέα της Land Rover

Men + Speed

H Land Rover είναι γνωστή για την κατασκευή οχημάτων εκτός δρόμου και πολλοί έχουν καταφέρει να πάνε στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη με τα πολυτελή SUV της. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Τώρα, η Land Rover έχει κάτι καινούργιο για όσους αγαπούν την περιπέτεια με το αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι αυτοκίνητο. Αντ ‘αυτού, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα smartphone.

Πρόκειται για το Land Rover Explore Outdoor Smartphone,το οποίο διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για εκτός δρόμου διαδρομές. Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι η μπαταρία των 4.000 mAh που του επιτρέπει να λειτουργεί για δύο ημέρες και υπάρχει ένα προαιρετικό πακέτο Adventure που το καθιστά ακόμα με μεγαλύτερη μπαταρία, με επιπλέον 3.600 mAh.

Έχει επίσης μια κεραία GPS για μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία και διαθέτει μια διπλή κάρτα SIM, μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει οθόνη Full HD 5 ιντσών, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα ή αν φοράτε γάντια. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει γίνει εξαιρετικά ανθεκτικό, σε περίπτωση που πέσει (ακόμη και από ύψος 1,8 μέτρων) ή βυθιστεί στο νερό (και θαλασσινό νερό).

Advertisement
Advertisement

land-rover-explore-outdoor-smartphone-a640

Το Land Rover Explore Outdoor smartphone έχει Android Nougat της Google. Αν θέλετε μπορείτε να το αναβαθμίσετε σε Oreo. Το τηλέφωνο διαθέτει μνήμη RGB 4GB, chipset Deca core 2.6GHz Helio X27, οπίσθια κάμερα 16 megapixel και μπροστινή κάμερα 8 megapixel.

Η τιμή εκκίνησης είναι 649 ευρώ, γεγονός που το καθιστά σχετικά προσιτό σε σύγκριση με άλλα smartphones. Το μοντέλο αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement

land-rover-explore-outdoor-smartphone-b640

 

Advertisement