Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα νέα αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Men + Speed

Τα νέα αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Men + Speed

Πρόσφατα η γνωστή εταιρεία εσωρούχων παρουσίασε τα 10 νέα κορίτσια που θα προστεθούν στη λίστα των «αγγέλων» της. Βέβαια, παραμένουν και οι Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Adriana Lima και Alessandra Ambrosio αλλά η έλευση… «νέου αίματος» είναι καλοδεχούμενη για το αντρικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τις νέες προσθήκες που θα απογειώσουν τις επιδείξεις.

1. Elsa Hosk
Είναι 26 χρονών, από τη Σουηδία και πρώην αθλήτρια του μπάσκετ. Η πρώτη της εμφάνιση σε επίδειξη της Victoria’s Secret ήταν το 2011.

Advertisement
Advertisement

hosk640

2. Sara Sampaio
Είναι 23 ετών από την Πορτογαλία. To 2011, το 2012 και το 2014 αναδείχθηκε στην Πορτογαλία ως η καλύτερη γυναίκα μοντέλο.

sara-sampaio640tall

Advertisement

3. Jac Jagaciak
Είναι 21 ετών και κατάγεται από την Πολωνία. Στα 15 της χρόνια έκανε ντεμπούτο σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη.

Monika-Jac-Jagaciak640tall

Advertisement

4. Jasmine Tookes
Η Tookes είναι 24 χρονών από τις Ηνωμένες Πολιτείτες της Αμερικής. Έκανε γυμναστική από πέντε χρονών και για δέκα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε βόλεϊ και σόφτμπολ μέχρι τα 15 της όταν και αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου.

jasmine-tookes640tall

5. Kate Grigorieva
Η 25η από τη Ρωσία έχει Bachelor στο marketing και είναι και χορεύτρια χορού. Το κανονικό της όνομα είναι Ekaterina Sergeyevna Grigorieva.

Advertisement

KATE-GRIGORIEVA640tall

6. Lais Ribeiro
Η 24χρονη από τη Βραζιλία έχει κάνει φωτογραφίσεις στη βραζιλιάνικη, την αμερικάνικη, την ιταλική και τη γερμανική Vogue. Και πρώτη φορά στη Victoria’s Secret εμφανίστηκε το 2010.

Lais-Ribeiro640tall
7.
Martha Hunt
Έχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 180 επιδείξεις μόδας. Είναι 26 χρονών από τη Νότια Καλιφόρνια στις Η.Π.Α. Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει σε πρακτορεία της Νέας Υόρκης.

Martha-Hunt640tall

8. Romee Strijd
Είναι από τα πιο νεαρά μοντέλα μαζί με τη Taylor Hill, καθώς είναι μόνο 19 ετών. Έχει καταφέρει ήδη όμως να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και να δουλέψει στα μεγαλύτερα περιοδικά. Κατάγεται από την Ολλανδία.

romee-strijd640tall

9. Stella Maxwell
Είναι από τη Βόρεια Ιρλανδία και είναι 24 ετών. Η παρουσία της στα περιοδικά είναι πλέον σε μηνιαία βάση, ενώ και τα εξώφυλλα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η πρώτη της εμφάνιση στη Victoria’s Secret ήταν το 2014.

stella-maxwell640tall

10. Taylor Hill
Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά δουλεύει ως μοντέλο ήδη 5χρόνια. Είναι από το Κολοράντο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret την έκανε το 2014.

taylor-hill640tall