Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα νέα αυτοκίνητα της Kardashian

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα αυτοκίνητα της Kardashian

Men + Speed

Τα νέα αυτοκίνητα της Kardashian

Men + Speed

Είναι γνωστό ότι η Kim Kardashian και o Kanye West αγαπούν τα γρήγορα και καλά αυτοκίνητα και γι’ αυτό το λόγο πολύ συχνά επιλέγουν είτε να βελτιώνουν αυτά που έχουν είτε να αγοράζουν καινούρια.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ  (twitter.com/vassilikigew)

Πριν από λίγες μέρες η Kim εθεάθη να κάνει βόλτες με τα παιδιά της, οδηγώντας μία νέα γκρι Rolls Royce Ghost που έχει δεχθεί τη φροντίδα της με Platinum Motorsport. Όμως παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει και με ένα ασημί Range Rover!

Από την Ghost…

…στο Range Rover.

Όλα αυτά ενώ αγνοείται η μαύρη Mercedes-Benz G63 που το ζεύγος χρησιμοποιούσε τους τελευταίους μήνες ενώ δεν υπάρχει και σαφής ενημέρωση από την Platinum Motorsport που αποτελεί εδώ και χρόνια συνεργάτη των Kardashian και West.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά από τη στιγμή που ο βελτιωτικός οίκος με έδρα στη Λεωφόρο Μέλροουζ, στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ποτέ δεν ήταν φειδωλός στο να μοιράζεται τα «προϊόντα» που προσφέρει στους εν λόγω celebrities.

Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η εικόνα και η λεζάντα που δημοσίευσε πριν από μερικές εβδομάδες η Platinum. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ανανεώνουμε όλο τον στόλο που χρησιμοποιούν οι εδώ και πολύ καιρό καλή μας φίλη, η όμορφη Kim Kardashian και ο ξεχωριστός Κος Kaney West. Ανυπομονούμε να δείξουμε τα νέα χρώματα που θα καθορίσουν τη νέα τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία».

Advertisement

Αν κρίνουμε λοιπόν από τις πρόσφατες φωτογραφίες, μάλλον το γκρι αρχίζει να γίνεται το νέο μαύρο…;