Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα αυτοκίνητα του LeBron James

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα αυτοκίνητα του LeBron James

Men + Speed

Τα αυτοκίνητα του LeBron James

Men + Speed

Μπορεί να οδηγεί οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς έχουν προστεθεί διάφορα στη… συλλογή του. Βέβαια, τώρα σύμφωνα με την Kia, οδηγεί το K900 πολυτελές sedan της, ένα πραγματικά άνετο αυτοκίνητο για την πόλη. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το γκαράζ του Αμερικανού επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Hummer H2

Lebron-James-Hummer-H2-640
Αυτό το «τέρας» ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες αγορές του LeBron για τις βόλτες του. Είναι ελαφρύτερο αλλά πιο ψηλό από το Hummer H1, με χώρο για έξι ή επτά επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-Benz S63 AMG

Lebron-James-Mercedes-S63-AMG-640
Το αυτοκίνητο αυτό αποδίδει πάνω από 580 ίππους και έχει ένα εσωτερικό με αρκετά μεγάλη άνεση για να βολεύει τον πανύψηλο LeBron. Το αγόρασε στο κλασικό λευκό χρώμα και σίγουρα είναι πολύ κομψό.

Chevrolet Camaro SS

Advertisement

Lebron-James-Camaro-SS-640
Προτίμησε να το αγοράσει και αυτό σε λευκό και μάλιστα να έχει και ασορτί λευκές ζάντες. Το Chevrolet αυτό είναι 426 ίππων.

1975 Chevy Impala

Advertisement

Lebron-James-1975-Chevy-Impala-640
Ένα αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύει τις μέρες του LeBron στο Μαϊάμι, σε έντονο και… πρωτότυπο χρώμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τα καθίσματα και τις ζάντες. Κάτω από το καπό του κρύβει ένα κινητήρα ισχύος 350 ίππων.

Jeep Wrangler Unlimited

Lebron-James-Jeep-Wrangler-a640
Lebron-James-Jeep-Wrangler-b640

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα αργό και μικρής ισχύος jeep. Ίσως του LeBron του άρεσε απλά να τραβάει τα βλέμματα, λόγω του μεγέθους και του έντονου πορτοκαλί χρώματος του αυτοκινήτου αυτού.

Lamborghini Aventador Roadster

lebron-james-Lamborghini-Aventador roadster-640
Το 2014, οι Lou La Vie, Rich Β Caliente και οι Toys for Boys Miami συνεργάστηκαν για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της περιορισμένης έκδοσης παπουτσιών Nike του LeBron, LeBron XI – “Kings Pride”. Έτσι, δημιουργήθηκε μία μοναδική Lamborghini Aventador Roadster, η οποία μοιάζει στα χρώματα με τα παπούτσια. Θα μπορούσαμε να την παρομοιάζουμε με χαβανέζικο πουκάμισο, το οποίο βέβαια είναι απλά ένα «περιτύλιγμα» που μπορεί να αφαιρεθεί.

Maybach 57S

Lebron-james-Maybach 57S-640
Αποτελεί ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο με κινητήρα V12 που παράγει 620 ίππους. Η Mercedes κατασκεύασε αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο μόνο οι πλουσιότεροι θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν ένα. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον «Βασιλιά» από το να το αποκτήσει.

Ferrari F430 Spider

Lebron-James-Ferrari-640
Φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο τύποι αυτοκινήτων στο γκαράζ LeBron James. Μεγάλα πολυτελή sedan με πολύ χώρο για να χωράει άνετα και κορυφαία supercar. Η Ferrari F430 τροποποιήθηκε από τον Will Castro της Unique Autosports, ο οποίος είχε προσληφθεί από τον James. Η συγκεκριμένη Ferrari έχει 490 ίππους και μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h σε μόλις 3,7 sec.

Porsche 911 Turbo S Convertible

lebron-james-Porsche-911-S-640
Είναι αστραπιαία, αφού επιταχύνει από στάση στα 100km/h σε 2,9 sec και σχεδιασμένη να χαρίζει μία δυναμική οδηγική εμπειρία, καθώς διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα ισχύος 550 ίππων. Ο LeBron είχε επιλέξει την έκδοση σε μαύρο με κόκκινο στο εσωτερικό.

Από την παραπάνω λίστα είναι ξεκάθαρο ότι ο LeBron James αγαπά τα ακριβά κυρίως -και καλά φυσικά- αυτοκίνητα. Τελευταίο συμβόλαιό του ήταν με τη Nike που λέγεται ότι είναι αξίας πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια, οπότε νομίζω έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά ακριβά αυτοκίνητα για το ποιο θα είναι το επόμενο του απόκτημα.

Δείτε εδώ τη διαφήμιση του Kia K900…