Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σπίτι με πίστα καρτ

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπίτι με πίστα καρτ

Men + Speed

Σπίτι με πίστα καρτ

Men + Speed

Στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν περιοχές που είναι πολύ πλούσιες και ο κάθε ιδιοκτήτης έχει πολλά στρέμματα στη διάθεσή του, τα οποία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί όπως αυτός θέλει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ένας λοιπόν στην αγροτική Βόρεια Ιρλανδία έχει ένα ακίνητο 28 στρεμμάτων με πέντε υπνοδωμάτια, μια πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, γκαράζ και πολλές τουαλέτες. Επίσης, το σπίτι διαθέτει υδρομασάζ, αίθουσα κινηματογράφου και ελικοδρόμιο.

Εκτός όμως από αυτά που τα έχουμε ξανακούσει, η τεράστια κατοικία του περιλαμβάνει και μία πίστα καρτ. Πρόκειται για μια εγκατάσταση που έχει εγκριθεί από την MSΑ και μάλιστα διαθέτει γραφεία αγώνων, γκαράζ, συνεργείο και έναν ειδικό χώρο για να παίζουν τα μικρά παιδιά.

house-kart-a640

Advertisement
Advertisement

Η επιχείρηση ονομάζεται Railway Karting και σε μια δημοσίευση στο Facebook που δημοσιεύθηκε στις 5 Αυγούστου, η επιχείρηση δήλωσε ότι «το ακίνητο μπορεί να πωλείται, αλλά η επιχείρηση είναι ανοικτή και ελπίζουμε να παραμείνουμε ανοιχτοί όσο το δυνατόν περισσότερο».

Δεν γνωρίζουμε αν ο επόμενος ιδιοκτήτης θα διατηρήσει την επιχείρηση ανοιχτή στο κοινό. Όλη αυτή η έκταση πωλείται 2.9 εκατομ. δολάρια.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες:

Advertisement

house-kart-640  house-kart-b640

 

Advertisement