Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σε ταμπλό αυτοκινήτου μπορείς να παίξεις Tetris (vid)

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ταμπλό αυτοκινήτου μπορείς να παίξεις Tetris (vid)

Men + Speed

Σε ταμπλό αυτοκινήτου μπορείς να παίξεις Tetris (vid)

Men + Speed

Κι όμως πρόκειται για ένα ρωσικό van, όπου ο οδηγός με μερικές απλές κινήσεις μπορεί να έχει το παιχνίδι Tetris στο ταμπλό του αυτοκινήτου. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το Tetris είναι από τα παλιά παιχνίδια που λίγο πολύ όλοι έχουμε παίξει. Κρυμμένο μέσα στον υπολογιστή ταξιδιού αυτού του GAZelle Next, ενός μικρού φορτηγού, είναι ένα πλήρως λειτουργικό παιχνίδι Tetris ιδανικό για να σκοτώσεις το χρόνο σου όταν κολλήσεις σε κίνηση.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο παιχνίδι, καθώς μπορεί να παίξει κάποιος μόνο μετά από έναν πολύ συγκεκριμένο συνδυασμό βημάτων.

Έχουμε και λέμε, η πρόσβαση στο κρυφό παιχνίδι Tetris επιτυγχάνεται πρώτα με την ενεργοποίηση του κινητήρα. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε το δεξιό δείκτη τρεις φορές, να ενεργοποιήσετε δύο φορές τους προβολείς μεγάλης σκάλας, να πιέσετε τον συμπλέκτη πέντε φορές, να στρέψετε τον κινητήρα στις 3.000 rpm και να περιστρέψετε το αριστερό κουμπί στο ταμπλό οργάνων για μερικά δευτερόλεπτα. Και…. έτοιμο! Τώρα μπορείτε να παίξετε Tetris χρησιμοποιώντας την οθόνη του ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Ο δεξιός διακόπτης στο ταμπλό φαίνεται να μετακινεί το τουβλάκι προς τα πλάγια, ενώ ο αριστερός επιλογέας το μετακινεί προς τα κάτω, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να περιστρέψετε το τουβλάκι, έτσι δεν είναι ακριβώς ένα πραγματικό παιχνίδι Tetris.

Το παιχνίδι δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί όσο το όχημα βρίσκεται σε κίνηση και αυτό συμβαίνει φυσικά για λόγους ασφαλείας. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement

Βέβαια, είναι ένα παιχνίδι που αποσπά την προσοχή του οδηγού γι’ αυτό και δεν το χρησιμοποιεί κανείς ενώ οδηγεί, γιατί οι πιθανότητες να προκληθεί ατύχημα είναι πάρα πολλές.

GAZelle Next-van-a640 GAZelle Next-van-b640

Advertisement