Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ρεκόρ από την Land Rover

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ από την Land Rover

Men + Speed

Ρεκόρ από την Land Rover

Men + Speed

Νέο ρεκόρ Guinness έκανε η Land Rover, καθώς πέτυχε η προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα περισσότερα οχήματα Land Rover και Range Rover και να κάνουν τη μεγαλύτερη παρέλαση. Αυτό πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες νωρίτερα στο Billing Off-Road Show. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Επίσημα αναγνωρισμένα συμμετείχαν 640 αυτοκίνητα. Η παρέλαση έγινε για να γιορταστεί η 70ή επέτειο της Land Rover, όπου κατάφερε να πετύχει νέο ρεκόρ σπάζοντας το προηγούμενο που ήταν 632 οχήματα.

«Η Land Rover έφτασε τα 70 το 2018 και θέλαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο. Τι καλύτερο από ένα παγκόσμιου ρεκόρ για την μεγαλύτερη παρέλαση Land Rover;», δήλωσε η Sarah Arrowsmith, διοργανώτρια του Billing Off Road Show.

record-land-rover-640

Advertisement
Advertisement

Για να επιτευχθεί το ρεκόρ και να είναι έγκυρο, έπρεπε τα συμμετέχοντα οχήματα να κρατούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, η παρέλαση να υπερβαίνει τα περίπου 3.2 χιλιόμετρα σε μήκος, κανένας οδηγός να μην σταματήσει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας καταγραφής και κάθε όχημα να έχει το σήμα της Land Rover για να συμμετάσχει.

Η παρέλαση διοργανώθηκε από το Billing Off Road Show σε συνεργασία με το περιοδικό Land Rover Monthly.

 

Advertisement