Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Που πήγε o Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge;

Ελλάδα 11:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που πήγε o Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge;

Men + Speed

Που πήγε o Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge;

Men + Speed

Η νέα εγκατάσταση κατασκευής 64 εκατομμυρίων δολαρίων της McLaren στο Yorkshire εγκαινιάστηκε επίσημα από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge και τον πρίγκηπα Salman bin Hamad Al Khalifa, τον Πρίγκιπα του Βασιλείου του Μπαχρέιν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ονομάστηκε Τεχνολογικό Κέντρο McLaren Composites ή αλλιώς για συντομία MTCT. Η εγκατάσταση θα επικεντρωθεί στην παραγωγή καινοτόμων ελαφρών ινών άνθρακα και σύνθετων υλικών, τα οποία με τη σειρά τους θα βοηθήσουν την εταιρεία να παράγει ελαφρύτερα και πιο αποδοτικά οχήματα στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δούκα και της Δούκισσας πραγματοποιήθηκε μια περιήγηση στο χώρο και τέλος μίλησαν με μερικούς από τους ανθρώπους που εργάζονται ήδη εκεί.

Το MTCT είναι η πρώτη κατασκευασμένη μονάδα της McLaren μακριά από το Κέντρο Τεχνολογίας McLaren στο Woking Surrey. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2017 και μόλις μετά από πέντε μήνες κατασκευής και άλλους έξι μήνες εξοπλισμού, η εγκατάσταση έχει ήδη θέσει ως στόχο την παραγωγή της επόμενης γενιάς ελαφρών μαρκών από ανθρακονήματα της McLaren.

Advertisement
Advertisement

“Είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς ως πρωτοποριακή καινοτόμος εταιρία αυτοκινήτων αυτό που συμβαίνει εδώ στο MCTC. Θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε και να αποκαλύπτουμε αυτοκίνητα που είναι όλο και ελαφρύτερα. Είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή του Σέφιλντ. Πιστεύω ότι η Βρετανία μπορεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία ελαφρών υλικών που θα συμβάλει στη δημιουργία αποτελεσματικότερων μελλοντικών οχημάτων, δήλωσε ο Mike Flewitt, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Automotive .

mclaren-mtct-opening-a640 mclaren-mtct-opening-b640 mclaren-mtct-opening-c640