Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Με πόσα μπορεί να τρέχει ένας 71χρονος;

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πόσα μπορεί να τρέχει ένας 71χρονος;

Men + Speed

Με πόσα μπορεί να τρέχει ένας 71χρονος;

Men + Speed

Οι περισσότεροι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αρχίζουν να οδηγούν όλο και πιο αργά. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον 71χρονο Bob Helms, ο οποίος ξέρει και μπορεί να οδηγεί πολύ πιο γρήγορα από πολλούς νεότερούς του. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Bob οδηγεί μία Lamborghini Gallardo Superleggera, η οποία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη Gallardo, αφού ο βελτιωτικός οίκος Underground Racing την έχει περιποιηθεί και της έχει βάλει twin-turbo κινητήρα που παράγει 2.200 ίππους!

Ο Bob έπαιρνε μέρος σε αγώνες στο Τέξας τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχε τελειώσει καλύτερα από τρίτος. Πρόσφατα, εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος από ποτέ, να σημειώσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε αυτούς τους άτυπους διαγωνισμούς.

Ξεκίνησε δυναμικά, φθάνοντας τα 317 km/h και στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει τα 344,19 km/h, την υψηλότερη ταχύτητα που έχει καταγραφεί στους συγκεκριμένους αγώνες. Στον τελικό, ο Bob έσπασε το ρεκόρ, έχοντας ταχύτητα 346 km/h. Αυτό ήταν αρκετό για τον Bob να εξασφαλίσει την πολυαναμενόμενη νίκη έναντι στα υπόλοιπα παιδιά, ως επί το πλείστον αρκετά πιο νέοι από τον ίδιο.

Advertisement
Advertisement

«Μην παραιτείσαι, να συνεχίζεις και να επιστρέφεις, ώστε να τα καταφέρεις στο τέλος. Είναι όλα σχετικά με τη διασκέδαση. Λατρεύω το τι μπορούν να κάνουν στην Underground Racing, γιατί χωρίς αυτά αυτούς θα μπορούσα να κερδίσω», είπε ο Bob.

Δείτε τον παρακάτω στο βίντεο…