Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η… γκαζιάρα Charlize Theron

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… γκαζιάρα Charlize Theron

Men + Speed

Η… γκαζιάρα Charlize Theron

Men + Speed

Μπορεί να ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα ότι η πανέμορφη ηθοποιός Charlize θα συμμετέχει στη νέα ταινία «Fast and Furious 8», αλλά δεν είχε πει κανένας τίποτα για το ρόλο που θα έχει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο ρόλος της Charlize Theron στην επερχόμενη όγδοη δόση του πολυσυζητημένου «Fast and Furious» θα είναι ως “Cipher”, με τον Kristofer Hivju να υποδύεται έναν από τους μπράβους της. Φυσικά πολλές πληροφορίες για το χαρακτήρα αυτόν δεν δίνονται ακόμη, εκτός από το ότι δεν είναι μόνο ο κακός, αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τον Dom Toretto! Γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί ήδη στην Κούβα, την Ισλανδία και το Κλίβελαντ.

charlize theron-fast and furious-b640

Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter με σχόλιο: «Η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει πρώην στρατιωτικούς, μισθοφόρους και άλλα. Τώρα, συναντάμε την Cipher». Στη φωτογραφία βλέπουμε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να βρίσκεται δίπλα σε όπλα φορώντας ένα T-shirt των Metallica και δερμάτινο τζάκετ.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα θα είναι μία από τις πιο σέξι κακούς χαρακτήρες του κινηματογράφου. Όλα θα τα μάθουμε στην πρεμιέρα της ταινίας, στις 14 Απριλίου 2017.

charlize theron-fast and furious-a640

Fast and furious-a640