Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Προβληματισμός στην Ferrari: Ποιος διάσημος δε χωράει στη LaFerrari;

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προβληματισμός στην Ferrari: Ποιος διάσημος δε χωράει στη LaFerrari;

Men + Speed

Προβληματισμός στην Ferrari: Ποιος διάσημος δε χωράει στη LaFerrari;

Men + Speed

Ο γνωστός ηθοποιός Dwayne Johnson με 1,95 μέτρα ύψος και βάρος 118 κιλά, είναι μάλλον αρκετά ογκώδης για να χωράει μέσα σε ένα τόσο σπορ αυτοκίνητο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο 43χρονος δημοσίευσε το λογαριασμό του στο Facebook: «Ήταν ένα γρήγορο αυτοκίνητο, κρατούσε τον κινητήρα της καθαρό – ήταν η καλύτερη γυναίκα που έχω δει ποτέ… 950 ίπποι. Λιγότερες από 25 ματ λευκές υπάρχουν στον κόσμο. Η πώλησή τους κυμαίνεται από 3 έως 5 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγάλο πλεονέκτημα στο να βρίσκεσαι στην παραγωγή και να πρωταγωνιστείς στη σειρά Ballers της HBO είναι ότι μπορώ να θαυμάσω, να αγγίξω και να παίξω με αυτή τη Ferrari, η οποία είναι ένα από τα πιο όμορφα μηχανήματα και περιζήτητα εξωτικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Το μειονέκτημα…; Ο μπαμπάς δεν χωράει σε αυτό.» ‪#‎BALLERS ‪#‎OnSet ‪#‎Season2 ‪#‎SilverbackProblems

Το ιταλικό υβριδικό hypercar της Ferrari βρέθηκε στα χέρια του Dwayne, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σεζόν της σειράς “Ballers”, καθώς πρόσφατα τελείωσε η πρώτη και ετοιμάζεται η δεύτερη να βγει.

Όχι ότι η σεζόν που πέρασε δεν είχε αρκετά καλά αυτοκίνητα, όπως BMW i8, Range Rover Sport, Bentley Mulsanne, Ferrari 458 και Lamborghini Aventador Roadster, να πρωταγωνιστούν, αλλά η νέα σεζόν μοιάζει να πρόκειται να προσφέρει ακόμη πιο ωραίο θέαμα.

Advertisement
Advertisement

H σειρά αυτή, «Ballers», είναι μια νέα κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον “The Rock”. Η πρώτη σεζόν είχε 10 επεισόδια. Βασικός της άξονας είναι η ζωή πρώην και νυν ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως η σειρά «ακολουθεί» τη ζωή του πρώην σούπερ σταρ, Spencer Strasmore, ο οποίος ξαναβρίσκεται στα γήπεδα μετά τη συνταξιοδότησή του ως καθοδηγητής άλλων παικτών. Μαζί με τον Dwayne Johnson παίζουν οι Rob Corrdry, Omar Benson Miller, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon και Arielle Kebbel.