Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το πιο εντυπωσιακό RV (vid)

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο εντυπωσιακό RV (vid)

Men + Speed

Το πιο εντυπωσιακό RV (vid)

Men + Speed

Πολλές μάρκες αυτοκινήτων έχουν σκεφτεί την ιδέα ενός αυτοκινήτου με όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού. Αυτή τη φορά βλέπουμε ένα απίστευτο RV από την αμερικανική εταιρεία Jayco, που ειδικεύεται στην κατασκευή RV. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα μεγάλο, άνετο και πολυτελές RV, στο οποίο σχεδόν όλοι μας θα μπορούσαμε να ζήσουμε με ευχαρίστηση. Και το όνομα αυτού… Embark.

Ας ξεκινήσουμε με το εξωτερικό. Μοιάζει με λεωφορείο και δεν είναι ό, τι καλύτερο η εξωτερική του όψη, αλλά αυτό θα το ξεχάσετε μόλις δείτε το εσωτερικό του. Είναι σαν ένα κομψό, καλοδιατηρημένο διαμέρισμα.

rv-motorhouse-a640

Advertisement
Advertisement

Στο σαλόνι υπάρχει μία τηλεόραση LED 50 ιντσών με ηχοσύστημα, επίπεδη οθόνη 32 ιντσών στο υπνοδωμάτιο, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, κουζίνα και νεροχύτης από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι μεγάλων διαστάσεων και μια ντουλάπα αρκετά μεγάλη για να σας κρατήσει πολύ καιρό στο δρόμο, όσο ταξιδεύετε. Μέσα στις ανέσεις που προσφέρει περιλαμβάνονται και το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.

Ένα touch-pad ελέγχει όλα τα φώτα και τη θέρμανση. Μπορείτε να προσθέσετε τζάκι ή ακόμη και να μετατρέψετε το εξωτερικό σε υπαίθριο κινηματογράφο χάρη σε μια εξωτερική τηλεόραση 39 ιντσών και την τέντα με ηλεκτρική ενέργεια. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και δορυφορικό πιάτο.

Διαθέτει έναν κινητήρα ντίζελ Cummins που παράγει 360 ίππους. Και η τιμή αυτού ξεκινά από 290.000$.

Advertisement

Δείτε το παρακάτω στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Advertisement

rv-motorhouse-b640 rv-motorhouse-c640 rv-motorhouse-d640