Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποιοι διάσημοι προσφέρουν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Harvey;

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι διάσημοι προσφέρουν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Harvey;

Men + Speed

Ποιοι διάσημοι προσφέρουν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Harvey;

Men + Speed

Με ανέμους ταχύτητας πάνω από 200 χιλιόμετρα την ώρα ο «Χάρβεϊ» άγγιξε τις ακτές του Τέξας ενισχυμένος ως τυφώνας κατηγορίας 4 και είναι ο πλέον ισχυρός από το 2005 που η «Βίλμα» έπληξε την Φλόριντα. Οι αρχές με συνεχείς προειδοποιήσεις τους για τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα, ζήτησαν από τον κόσμο να εκκενώσει πόλεις στις ακτές της πολιτείας. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι διάσημοι του εξωτερικού ξεκίνησαν ένα challenge, “Hurricane Harvey Relief Challenge”, με σκοπό να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και να τα δωρίσουν στους πληγέντες.

Από τους πρώτους ήταν ο Kevin Hart, ο Αμερικανός ηθοποιός. Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο όποιο λέει ότι προσφέρει 50,000$ και προκαλεί κι άλλους διάσημους να κάνουν το ίδιο, όπως τη Beyonce, τον Timberlake, τον The Rock. Ο The Rock μάλιστα δέχθηκε ήδη την πρόκληση και έδωσε κι αυτός 50,000$. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περισσότερα από 500,000$.

Ο J.J. Watt είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας στην ομάδα του Houston Texans και ξεκίνησε μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα θύματα της καταστροφής του Harvey. Έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Η Kim Kardashian και η οικογένεια της έδωσαν συνολικά 500.000$ για την ανακούφιση των πληγέντων. Το ποσό αυτό θα δοθεί στον Ερυθρό Σταυρό και στο Στρατό της Σωτηρίας.

Η παρουσιάστρια Ellen De Generes προσέφερε 50,000$. Ενώ ο ράπερ Chris Brown ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει 100.000$, αν και παραδέχθηκε ότι είναι επιφυλακτικός όσον αφορά τον Ερυθρό Σταυρό. Και η όμορφη ηθοποιός Sandra Bullock δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η Jeniffer Lopez, o σύντροφός της Alex Rodriguez, η ράπερ Nicki Minaj, ο ράπερ DJ Khaled και ο ράπερ T.I. έδωσαν από 25.000$ ο καθένας.

Advertisement

Επίσης, η Ruby Rose το μοντέλο και DJ από την Αυστραλία καθώς και ο Jack Antonoff έδωσαν 10,000$ ο καθένας.

Τέλος, κι ο κόσμος του NBA δεν έμεινε απαθής, αναφορικά με αυτό το γεγονός. Οι Houston Rockets, η επαγγελματική ομάδα καλαθοσφαίρισης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του NBA, αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τους πληγέντες.

Advertisement

Η καταιγίδα συνεχίζει να εξελίσσεται, επιβραδύνοντας την πορεία της όσο πλησιάζει στις ακτές. Ας ελπίσουμε το καλύτερο…