Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποια είναι η πραγματική Jennifer Lopez;

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η πραγματική Jennifer Lopez;

Men + Speed

Ποια είναι η πραγματική Jennifer Lopez;

Men + Speed

Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι μία είναι η Jennifer Lopez και σαν αυτή καμιά, αλλά κι όμως… υπάρχει τελικά σωσίας.

Advertisement
Advertisement


Μπορεί η ίδια να ακολουθεί μια επιτυχημένη καριέρα στο bodybuilding, ωστόσο οι συνεχείς συγκρίσεις με την Jennifer Lopez είτε από αγνώστους στο δρόμο είτε από χρήστες των social media που την περνάνε για τη διάσημη τραγουδίστρια, της έχουν χαρίσει το παρατσούκλι «JLo του Χιούστον».

Ο λόγος για μια εντυπωσιακή Janice Garay, μια Λατίνα καλλονή από το Χιούστον του Τέξας, οι φωτογραφίες της οποίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος; Μα η εκπληκτική ομοιότητά της με την τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών.

Αν και στην αρχή η ίδια εκνευριζόταν όταν την σύγκριναν με την εκρηκτική JLo και τη ρωτούσαν εάν είναι δίδυμες αδερφές, η νεαρή bodybuilder αποφάσισε τελικά να… χαλαρώσει και να απολαύσει τη νέα της φήμη, η οποία αύξησε τους follower της στο Instagram σε 133.000 μέσα σε χρόνο dt. Εξάλλου, τι πιο κολακευτικό από το να σε συγκρίνουν με μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες των ΗΠΑ;

Advertisement
Advertisement

Το φιλοσόφησε λοιπόν η Janice και πλέον αποκαλεί και η ίδια τον εαυτό της… «JLo του Χιούστον», όπως παραδέχεται στο σύντομο βιογραφικό της στο Instagram.

jlo-a640 jlo-b640 jlo-c640 jlo-d640