Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πάει για όσκαρ το «Fast & Furious 8»

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει για όσκαρ το «Fast & Furious 8»

Men + Speed

Πάει για όσκαρ το «Fast & Furious 8»

Men + Speed

Η πολυσυζητημένη ταινία «Fast & Furious 8» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον προσεχή Απρίλιο, αλλά γίνεται ήδη λόγος για,,,, Όσκαρ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός Vin Diesel είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το Furious 7 ήταν αντάξιο ενός Όσκαρ. Η δήλωση αυτή τότε έγινε με βάση τη γνώμη του Diesel, αλλά τώρα η νέα προκήρυξη έγινε από την Entertainment Tonight (ET) που αποτελεί έγκυρη πηγή στην ψυχαγωγία και σε ό,τι αφορά τα νέα των διασημοτήτων και κυρίως για ό,τι έχει να κάνει με τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood.

fast-furious8-640

O Diesel πιστεύει ότι το Furious 8 μπορεί να πάρει το Όσκαρ λόγω του σκηνοθέτη της ταινίας που δεν είναι άλλος από τον F. Gary Gray.

Advertisement
Advertisement

Ο F. Gary Gray ήταν ο σκηνοθέτης και της ταινίας “Straight Outta Compton” που έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο.

Ο 49χρονος ηθοποιός δήλωσε στο ET: «Νομίζω ότι αυτή η ταινία στηρίζεται και λίγο στους ώμους του F. Gary Gray. Πρόκειται για έπος και είμαι έτοιμος για Όσκαρ. Περιμένετε μέχρι να δείτε τι έχει κάνει!». Και συμπλήρωσε: «To “Fast & Furious 8” είναι διαφορετικό. Είναι σκοτεινό. Ο χαρακτήρας μου πρόκειται να σας σοκάρει
fast&furious8-640

Μία πρώτη γεύση θα πάρουμε μόλις βγει το τρέιλερ της ταινίας, στις 11 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, ο Vin Diesel έχει πει ότι κάθε οθόνη στην Times Square θα πρέπει να παίζει το τρέιλερ.