Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το ολοκαίνουργιο ινδικό ηλεκτρικό supercar

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ολοκαίνουργιο ινδικό ηλεκτρικό supercar

Men + Speed

Το ολοκαίνουργιο ινδικό ηλεκτρικό supercar

Men + Speed

Το Goodwood Festival of Speed ​​είναι μια ευκαιρία για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αναδείξουν τα νέα τους προϊόντα. Οι εταιρείες πάντα προσπαθούν να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό, ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η μικρή ινδική εταιρεία, η οποία ονομάζεται Vazirani Automotive, αποκάλυψε ένα καινούργιο supercar που ονομάζεται Shul και είναι από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή. Το Shul είναι ένας νέος τύπος supercar, που διαθέτει ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης στροβίλου κι έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με βενζίνη.

Το αυτοκίνητο έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω τεσσάρων ανεξαρτήτων ηλεκτροκινητήρων, ενώ το όχημα έχει ένα μονοαξονικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το Shul είναι ελαφρύ χάρις στο σασί που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και στις μικρές μπαταρίες που ζυγίζουν μόνο 300 κιλά.

Eίναι έργο του Chunky Vazirani, ο οποίος έχει εργαστεί για τις Jaguar-Land Rover και Rolls-Royce. Ο Vazirani λέει: «Η μπαταρία ζυγίζει μόνο περίπου 300 κιλά και δίνει το πλεονέκτημα της φόρτισής της εν κινήσει. Η μπαταρία βρίσκεται ακριβώς πίσω από το δεξί μέρος των καθισμάτων των επιβατών και καταλαμβάνει αρκετό χώρο μέσω του κεντρικού τούνελ, με αποτέλεσμα το όχημα να έχει τη βέλτιστη κατανομή βάρους».

Vazirani Shul_Inspire Gran Turismo #vazirani #vaziraniautomotive #shul

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vazirani Automotive (@vazirani_automotive) στις

Advertisement
Advertisement

shul-a640

shul-b640

Advertisement

shul-c640

shul-d640

Advertisement