Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Oι διάσημες αποκάλυψαν τα καλλίγραμμα πόδια τους

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Oι διάσημες αποκάλυψαν τα καλλίγραμμα πόδια τους

Men + Speed

Oι διάσημες αποκάλυψαν τα καλλίγραμμα πόδια τους

Men + Speed

Τα ωραία, καλλίγραμμα και ψηλά πόδια είναι ατού για μία γυναίκα και σίγουρα εντυπωσιάζουν τον αντρικό πληθυσμό. Το μεγάλο σκίσιμο σε ένα μάξι φόρεμα για μια βραδινή εμφάνιση, είναι ένας πολύ κομψός τρόπος για να είστε σέξι.

Advertisement
Advertisement

Δείτε μερικές διάσημες, οι οποίες επέλεξαν να μας αποκαλύψουν τα πόδια τους, αφού αποφάσισαν να βάλουν τα πιο σέξι φορέματά τους.

1.Anja Rubik
Anja-Rubik-640
To 2012 η Anja Rubik έδωσε το παρών στο Met Gala που είχε θέμα «Schiaparelli And Prada: Impossible Conversations». Η εικόνα μιλάει από μόνη της, δε χρειάζεται να πούμε πολλά εμείς για τα ατελείωτα πόδια του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

2. Gwyneth Paltrow
Gwyneth-Paltrow-640
Το σκίσιμο της Gwyneth κατέληγε σε ένα αποκαλυπτικό άνοιγμα στην πλάτη και αυτή η δημιουργία ανήκε στον Emilio Pucci. To αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό, γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται και στη λίστα μας.

3. Angelina Jolie
Angelina-Jolie-640
Η μοναδική εμφάνιση που δε θα μπορούσαμε ποτέ να ξεχάσουμε κάνοντας μια τέτοια λίστα, είναι αυτή της Angelina Jolie στα βραβεία Όσκαρ το 2012. Η πόζα της με το Atelier Versace φόρεμα που αποκάλυπτε το τεράστιο σκίσιμο και φυσικά το δεξί της πόδι, έγινε viral και έχει μείνει στην ιστορία.

4. Jennifer Lopez
jennifer-lopez-640
Eκρηκτικά σέξι εμφάνιση επέλεξε να κάνει η Jennifer Lopez στα MTV Video Music Awards 2014 που έγιναν στο Λος Άντσελες. Η JLO φοράει ένα ασημί φόρεμα που αφήνει λίγα στη φαντασία μας, ενώ το προκλητικό σκίσιμο στο πλάι του αναδεικνύει σε όλο τους το μεγαλείο τα καλλίγραμμα πόδια της.

Advertisement

5. Kendall Jenner
Kendall-Jenner-640

Δε μιλάμε για ένα, αλλά για δύο αποκαλυπτικά σκισίματα στο Fausto Puglisi φόρεμα της Kendall με το οποίο εμφανίστηκε στα MMVA το 2014.

6. Chrissy Teigen
Chrissy-Teigen-640
Μπορεί μια άτυχη στιγμή να αποκάλυψε ότι δε φορά ούτε καν εσώρουχο μέσα από το φόρεμά της, όμως η επιλογή της Teigen να αναδείξει τα πόδια της με αυτή τη δημιουργία του Yousef Akbar ήταν από τις πιο ωραίες που έχει κάνει.

Advertisement

7. Bella Hadid
Βella-Hadid-640
Είναι γνωστό πλέον ότι η Bella δε διστάζει να αποκαλύψει πολλά στις εμφανίσεις της. Λίγο πριν γίνει το ίδιο διάσημη με την αδερφή της εμφανίστηκε στις Κάννες με αυτό το Alexandre Vauthier κόκκινο φόρεμα που είχε τεράστιο σκίσιμο και φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.