Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο “βασιλιάς του Instagram” δηλώνει από εδώ και πέρα μονογαμικός

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο “βασιλιάς του Instagram” δηλώνει από εδώ και πέρα μονογαμικός

Men + Speed

Ο “βασιλιάς του Instagram” δηλώνει από εδώ και πέρα μονογαμικός

Men + Speed

Ποιος είναι ο “βασιλιάς του Instagram“; Πρόκειται για τον Dan Bilzerian. Ο Αμερικανός playboy κυκλοφορεί με γιοτ και προσωπικά αεροσκάφη περιτριγυρισμένος από καλλονές, κερδίζοντας αμύθητα ποσά απλώς και μόνο χάρη στην οξυδέρκειά του στα χαρτιά και στον τζόγο.

Advertisement
Advertisement

Έχει γίνει γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δελεάζει και αποκτά κοινό προβάλλοντας τα αποκτήματά του και το εξωφρενικό lifestyle του: κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα, πάρτυ και ταξίδια. Η έδρα του είναι στο Χόλιγουντ, όμως, εκτός από την έπαυλη στην καρδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, διαθέτει και άλλες δύο βίλες, η μία στο Λος Άντζελες και η άλλη στο Σαν Ντιέγκο, αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων.

Ο πάμπλουτος παίκτης του πόκερ είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας που κατάφερε όχι μόνο να τη διατηρήσει αλλά και να την αυξήσει χάρη στον τζόγο αφού σε ένα μόνο παιχνίδι κέρδισε 50 εκατ. δολάρια. Ο Dan Bilzerian μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα 11 υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Παλατιού Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, με καταγωγή από την Αρμενία, κατείχε, μεταξύ άλλων, και μια εταιρεία ρομποτικής. Παρ’ όλα αυτά η παιδική του ηλικία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο πατέρας του ήταν ελάχιστα παρών κι αυτό έχει οδηγήσει τον Dan να δηλώνει: «Βασικά δεν είχα προσοχή ως παιδί. Ίσως γι’ αυτό την αποζητώ τώρα». Βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που έφυγε κλωτσηδόν από το Σώμα μόλις τέσσερα 24ωρα μετά την αποφοίτησή του, ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με όπλα, γυμνές γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα και τζετ προκαλώντας σάλο…

Advertisement
Advertisement

dan bilzerian-a640
dan bilzerian-b640 dan bilzerian-c640

Με τους ακολούθους του στο Instagram να εκτοξεύονται στα 22,6 εκατομμύρια, παρακολουθώντας την πολυτελέστατη ζωή του, το σίγουρο είναι ότι ο Dan έχει καταφέρει να τραβάει την προσοχή.

Η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι. Μια εποχή ο πάμπλουτος παίκτης του πόκερ Dan Bilzerian κοιμόταν, όπως έχει δηλώσει, ακόμα και με 17 γυναίκες μέσα σε μία εβδομάδα, μετατρέποντας το σπίτι του σε άντρο ακολασίας. Σήμερα ο 37χρονος playboy ισχυρίζεται πως μπαίνει στον ίσιο δρόμο. Αιτία γι’ αυτή την απροσδόκητη αλλαγή στη ζωή του «κατά συρροή επιβήτορα» είναι φυσικά μια γυναίκα.

Advertisement

Ο λόγος για τη Sofia Bevarly,16 χρόνια μικρότερή του και μοντέλο στο επάγγελμα. Τα νέα επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Square Mile»: «Ναι, έχω κοπέλα. Πρώτη φορά; Ε, είχα και στο παρελθόν κοπέλα αλλά έκανα σεξ και με άλλες».

sofia-bevarly-dan bilzerian-a640 sofia-bevarly-dan bilzerian-b640

Advertisement

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, αλλά η γνωριμία τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ρομαντική. «Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Άρα, εδώ είμαστε!» ήταν η γλαφυρή περιγραφή του στον δημοσιογράφο. Αν και η ζωή του θυμίζει τραβηγμένο σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, οι προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram αποδεικνύουν τα ανομολόγητα. Οι περισσότερες μάλιστα εξ αυτών συνοδεύονται από εξίσου σεξιστικές λεζάντες όπως: «Ένας άντρας πρέπει πάντα να κρατά το σπίτι του καθαρό… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καθαρίζει και ο ίδιος».

Η κατάξανθη και καμπυλωτή Sofia Bevarly ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Dan έχει στήσει το… βασίλειό του. Αμφότεροι ποζάρουν στον φακό στα σκαλιά του ιδιωτικού του τζετ με την ακόλουθη λεζάντα: «Βγαίνουμε ραντεβού». Σε άλλο στιγμιότυπο, η Sofia ποζάρει στο πλευρό του playboy με μπικίνι και τον ίδιο να τη δροσίζει στο σκάφος του.

 

Advertisement