Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

To Newsauto.gr και η Auto One σας προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία!

Ελλάδα 23:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Newsauto.gr και η Auto One σας προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία!

Men + Speed

To Newsauto.gr και η Auto One σας προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία!

Men + Speed

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και βρεθείτε πίσω από το τιμόνι της νέας Alfa Romeo Giulietta Auto One για το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου! Εμείς σας δίνουμε τα κλειδιά και εσείς βάζετε την καλή διάθεση για να απολαύσετε τρεις μέρες μία Giulietta!

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο Διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα της Auto one

Advertisement
Advertisement

✔ Share & Like το παρακάτω post ⬇️

Advertisement

Νέα Alfa Romeo Giulietta: Χρειάζεται μόνο μια ματιά για να την αναγνωρίσει κανείς! Από τη μάσκα που αντανακλά το πραγματικό Alfa Romeo DNA, το κόκκινο περίγραμμα Alfa στους προφυλακτήρες, την επεξεργασία carbon-look στους προβολείς, τον πίσω σπορ προφυλακτήρα με διευρυμένη απόληξη εξάτμισης έως στην ύπαρξη ενός νέου σχεδίου για κάθε μέγεθος των ζάντες αλουμινίου. κάθε καινοτομία της Giulietta αφορά το ιταλικό πάθος για σπορ συμπεριφορά.

new-alfa-romeo-giulietta-ext-02-31q4x10imlmarlxxphj400

Advertisement

new-alfa-romeo-giulietta-ext-01-31q4x0if9fhjneyg60shkw

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Οι εσωτερικοί χώροι της Giulietta είναι ανακαινισμένοι με νέα υλικά και νέα φινιρίσματα. Το ταμπλό με νέο ματ μαύρο σαγρέ φινίρισμα, τα μαύρα ένθετα θυρών και κεντρικού τούνελ και τα νέα καθίσματα θα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν πρωταγωνιστής του δρόμου κάθε μέρα.

Advertisement

new-alfa-romeo-giulietta-interioir01

new-alfa-romeo-giulietta-interioir02

new-alfa-romeo-giulietta-interioir03

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Οι λεπτομέρειες την κάνουν τόσο μοναδική: η νέα Alfa Romeo Giulietta Auto One δείχνει λεπτές αποχρώσεις του σχεδιασμού που εκφράζουν το αληθινό πάθος. Ανακαλύψτε το νέο σχήμα των απολήξεων της εξάτμισης, το δερμάτινο τιμόνι και τους σκουρόχρωμους εμπρός προβολείς.

alfa-romeo-giulietta-red

alfa-romeo-giulietta-front

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ – ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Η νέα Alfa Romeo Giulietta προσφέρει μια γκάμα κινητήρων για να ικανοποιήσει κάθε τύπο οδηγού: βενζίνης 120-240 hp και πετρελαίου 120-175 hp. Ο νέος κινητήρας 1.6 JTDM 120hp TCT (αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και κατανάλωσης τόσο για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες πελάτες.
Όλοι οι κινητήρες της σειράς έρχονται με Start & Stop και eco: Drive για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.

giulietta-new-grey-31q6s9rubmah9m4rax60ao

Κλήρωση 18/12/2016 Καλη Επιτυχία!