Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το νέο logo της MINI

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο logo της MINI

Men + Speed

Το νέο logo της MINI

Men + Speed

Η MINI έχει παρουσιάσει το νέο της λογότυπο, το οποίο διαθέτει νέα τυπογραφία και πιο… αεροδυναμικό στυλ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η εμβληματική εταιρία αυτοκινήτου, η οποία ανήκει πια στον όμιλο BMW, παρουσίασε ένα νέο λογότυπο που ελπίζει ότι θα βοηθήσει τους καταναλωτές να γίνουν πιο φανατικοί οπαδοί της μάρκας. Το νέο λογότυπο παίρνει μια «επίπεδη» σχεδίαση 2D.

Η MINI λέει: «Η προσέγγιση του νέου logo είναι απολύτως μινιμαλιστική. Η ανανέωση αυτή της μάρκας αντιπροσωπεύει το πιο σημαντικό άλμα στην ταυτότητά της από το 2001».

mini-logo-640

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία εκτός από το νέο της λογότυπο θέλει να μείνει εστιασμένη στα 5  μοντέλα από την γκάμα των οχημάτων της, τα οποία είναι το 3-θυρο MINI, το 5-θυρο MINI, το MINI Clubman, το MINI Countryman και το MINI Cabrio.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει με τους εταίρους της τη δημιουργία των προϊόντων τρόπου ζωής, δηλαδή ένδυσης και προϊόντων για το σπίτι. Η MINI Living, για παράδειγμα, είναι ένα ιδιαίτερα διαμορφώσιμο 30 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία σχεδιασμού ON Design.