Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Θα πουλήσει το νέο κόκκινο iPhone;

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει το νέο κόκκινο iPhone;

Men + Speed

Θα πουλήσει το νέο κόκκινο iPhone;

Men + Speed

Η Apple έχει ξεκινήσει μια κόκκινη έκδοση των smartphones iPhone 7 και 7 Plus, διευρύνοντας τη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων για τους πελάτες της. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το κόκκινο μοντέλο εντάχθηκε από την Apple στις επιλογές χρωμάτων της σειράς, η οποία περιλαμβάνει ασήμι, χρυσό, ροζ χρυσό, μαύρο και «μαύρο jet». Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν αντιδράσεις σχετικά με το χώμα που επέλεξε η Apple να κυκλοφορήσει το δημοφιλές μοντέλο της, αφού οι συσκευές των Αμερικανών θεωρούνται premium. Μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για ένα πολύ μεγάλο ρίσκο, αναφέροντας πως μπορεί αν αποτελέσει ακόμα και μία “εμπορική καταστροφή”. Ομως  η απόφαση της Applε έχει έντονο συμβολισμό και αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα, εφόσον τον επικοινωνήσουν σωστά: Το κόκκινο μοντέλο σηματοδοτεί τα πάνω από 10 χρόνια συνεργασίας μεταξύ της Apple και της φιλανθρωπίας του AIDS (RED), που ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή των U2, Bono και τον ακτιβιστή Bobby Shriver. Αγοράζοντας το τηλέφωνο, ο πελάτης ουσιαστικά συμβάλλει με έναν τρόπο στο (RED) Παγκόσμιο Ταμείο, το οποίο έχει ως στόχο την εξάλειψη του AIDS.

Απο αυτό και μόνο, είναι δεδομένο οτι και αυτό i-phone θα πουλήσει. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις απο τα καταστήματα. Το κόκκινο μπορείτε να το παραγγείλετε online σε όλο τον κόσμο και σε καταστήματα άρχισε να υπάρχει από την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Είναι διαθέσιμο σε 128GB και 256GB και ξεκινάει από 823€ από τα Apple.com και Apple Stores, αλλά και από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές από την Apple.
red-iphone-c640

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι ποσοστό θα διατεθεί στο Παγκόσμιο Ταμείο, αλλά η διευθύνων σύμβουλος της RED, Deborah Dugan, ισχυρίζεται ότι ο κατασκευαστής του τηλεφώνου έχει συνεισφέρει περισσότερα από 130 εκατομμύρια $ κατά την τελευταία δεκαετία. «Συνδυάζοντας την παγκόσμια εμβέλεια του πιο αγαπημένου smartphone στον κόσμο και με τις προσπάθειές μας θέλουμε να προσφέρουμε πρόσβαση σε σωτήρια ARV φάρμακα στην Υποσαχάρια Αφρική. Οι πελάτες έχουν τώρα μια ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά», είπε.

Advertisement
Advertisement

red-iphone-a640
red-iphone-b640