Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οι νύχτες οργίων της Αντζελίνα και της Πάλτροου…

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νύχτες οργίων της Αντζελίνα και της Πάλτροου…

Men + Speed

Οι νύχτες οργίων της Αντζελίνα και της Πάλτροου…

Men + Speed

Ολο και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις στα Αμερικάνικα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Φαίνεται πως μετά την πρώτη αποκάλυψη, τα στόματα άνοιξαν και μιλάνε, με το αζημίωτο βέβαια…

Advertisement
Advertisement

Το επικείμενο διαζύγιο του διάσημου ζεύγους, το οποίο φυσικά καλύπτεται με όλες τις λεπτομέρειες της συζυγικής τους ζωής, έχει ανοίξει τις ορέξεις σε… ανώνυμους κύκλους που ήταν κοντά στην οικογένεια, οι οποίοι τα λένε όλα, με το αζημίωτο φυσικά.

Μάλιστα γίνεται στη δημοσιογραφική πιάτσα γίνεται λόγος οτι δίδεται αδρά αμοιβή (άνω των 500.000 δολαρίων) για μία φωτογραφία της Angelina Jolie, αλλα και του  Brad Pitt, απο τα όργια που συμμετείχαν…

Οι καυτές αποκαλύψεις ξεκίνησαν, απο την αποκάλυψη για τις βίλες οργίων στα οποία συμμετείχαν διάσημοι σταρ του Hollywood. Τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες στα «καυτά» πάρτι, εκτός της Angelina Jolie και του  Brad Pitt, ικανοποιούσαν και η Gwyneth Paltrow και ο παρουσιαστής Bill Maher.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το ζευγάρι έδωσε το παρών σε ένα από αυτά τα πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Angelina ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ακόμα πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Αλλά και η Gwyneth Paltrow και ο φίλος της και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Brad Falchuk, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας. «Έχει ένα διάσημο blog και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη, Damon Lawner. Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom, αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Advertisement

Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…» αναφέρει το δημοσίευμα, «φωτογραφίζοντας» την Paltrow , που είναι γνωστό ότι διατηρεί το δικό της site.

angelina-jolie-640

Advertisement

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές. Μεταξύ των διάσημων επισκεπτών, ακόμη, είναι και ο πολιτικός σχολιαστής Bill Maher, συχνός θαμώνας, μεταξύ άλλων, του Playboy Mansion…

Angelina Jolie divorces Brad Pitt

 

Advertisement