Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η ολοκαίνουργια Aston Martin DB4 GT

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ολοκαίνουργια Aston Martin DB4 GT

Men + Speed

Η ολοκαίνουργια Aston Martin DB4 GT

Men + Speed

Η Aston Martin θα αναβιώσει την DB4 GT, το θρυλικό αυτό σπορ μοντέλο και ξεκίνησε η παραγωγή ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το 1963. Πριν από δύο χρόνια, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 25 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα DB4 GT και θα τα πουλήσει για 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Και τώρα είναι έτοιμες! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Κατασκευάστηκε μία νέα έκδοση GT και όλοι οι αγοραστές θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα οδήγησης υψηλών επιδόσεων, το οποίο δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε λίγους και τυχερούς να δουν τις δεξιότητές τους.

Οι πρώτοι πέντε πελάτες βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Silverstone Circuit στην Αγγλία, όπου πήραν τα αυτοκίνητά τους για μια βόλτα. Εκεί ως καλεσμένος της Aston Martin ήταν και ο Βρετανός οδηγός αγώνων Darren Turner, για να προσφέρει ειδική καθοδήγηση στους νέους ιδιοκτήτες. Ο Darren συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη και τη δοκιμή της DB4 GT.

Τα νέα αυτοκίνητα διαθέτουν ένα 3,7 lt κινητήρα που συνδέεται με έναν τετρατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και παράγει 374 ίππους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είναι νόμιμες για το δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη δοκιμή των νέων DB4 GT από τους πελάτες θα είναι στις 21 Ιουνίου στο Rockingham Motor Speedway, και στη συνέχεια θα πάνε στο διάσημο Le Mans Circuit στις 27 Ιουλίου.

aston martin-db4 gt-a640 aston martin-db4 gt-b640 aston martin-db4 gt-c640 aston martin-db4 gt-d640