Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οι νέοι παρουσιαστές του «Top Gear»

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέοι παρουσιαστές του «Top Gear»

Men + Speed

Οι νέοι παρουσιαστές του «Top Gear»

Men + Speed

Η γνωστή τηλεοπτική σειρά «Top Gear» μόλις ανακοίνωσε τους νέους παρουσιαστές για τη σεζόν 2019. Να θυμίσουμε ότι είναι η τρίτη φορά που αλλάζουν οι παρουσιαστές από το 2016. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Matt LeBlanc είχε ανακοινώσει από το Μάιο ότι θα φύγει από το σόου, λόγω του βαρύ προγράμματος των γυρισμάτων που τον κρατούσαν πολύ χρόνο μακριά από την οικογένειά του. Τώρα, οι συμπαρουσιαστές του Chris Harris στην 27η σεζόν του Top Gear θα είναι ο κωμικός Paddy McGuinness και ο πρώην παίκτης του κρίκετ Andrew ‘Freddie’ Flintoff.

O Rory Reid δεν θα είναι πλέον βασικός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου, αλλά θα παραμένει σε αυτό, παρουσιάζοντας το Extra Gear. Στην ομάδα του Top Gear παραμένει και η Sabine Schmitz.

top-gear-presenters-640

Advertisement
Advertisement

«Το να βρίσκομαι στο Top Gear είναι πραγματική τιμή για εμένα. Η παρουσίαση μιας εκπομπής που έχω παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια και αγαπώ τόσο πολύ από μικρός είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό», δήλωσε ο McGuiness.

Από την άλλη πλευρά, ο Flintoff δήλωσε ότι είναι γι’ αυτόν μία τεράστια ευκαιρία να συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους και πως νιώθει τυχερός. Άλλωστε, είναι παθιασμένος με τα αυτοκίνητα και φυσικά ενθουσιασμένος που θα συμμετέχει στην ομάδα του Top Gear.