Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η νέα συνεργασία της Jaguar (vid)

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα συνεργασία της Jaguar (vid)

Men + Speed

Η νέα συνεργασία της Jaguar (vid)

Men + Speed

Η Jaguar και η τραγουδίστρια Dua Lipa ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια «συνεργασία μουσικής και τεχνολογίας» που γιορτάζει τα crossover της εταιρείας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Dua Lipa είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια και μοντέλο, που γεννήθηκε στο Λονδίνο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η 23χρονη Dua βρίσκεται στο χώρο από το 2015, όταν υπέγραψε με την Warner Music Group και από τότε έχει κερδίσει αρκετά βραβεία.

Η συνεργασία της Dua Lipa με τη Jaguar έγινε με στόχο να παρουσιαστεί η οικογένεια των αυτοκινήτων PACE σε όλο κόσμο. Στις 3 Σεπτεμβρίου, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, θα ξεκινήσουν αποκλειστικές ζωντανές performances και διάφορα project.

Η νεαρή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή με την Jaguar I-Pace, σε μια μοναδική εμπειρία που ονομάζεται «The PACE: Season One».

Advertisement
Advertisement

«Μου αρέσει να φτάνω στα άκρα με τη μουσική μου και τις παραστάσεις-συναυλίες μου και αυτή η συνεργασία πιστεύω είναι κάτι συναρπαστικό. Πρόκειται για ένα project υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει τη μουσική και την τεχνολογία της Jaguar και πιστεύω ότι οι φαν μου θα αγαπήσουν αυτό που δημιουργούμε», δήλωσε η Dua Lipa.

Η I-Pace αποκαλύφθηκε αυτή την άνοιξη, είναι ένα ηλεκτρικό SUV. Διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 90kWh χάρη στην οποία μπορεί να ταξιδέψει για περίπου 475 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Κάνει τα 0-100km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 200 km/h.

Πατήστε play και δείτε το παρακάτω βίντεο…

Advertisement