Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η ευαίσθητη πλευρά του Dwayne Johnson

Ελλάδα 2:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ευαίσθητη πλευρά του Dwayne Johnson

Men + Speed

Η ευαίσθητη πλευρά του Dwayne Johnson

Men + Speed

Ο Dwayne Johnson, ο γνωστός The Rock, είναι ένας από τους πολύ αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μας έχει δείξει γενικά την ευαίσθητη πλευρά του και πρόσφατα μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι θέλει να βοηθάει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές τριών παιδιών από το Make a Wish. Μπορεί λοιπόν το παρατσούκλι του να είναι The Rock (πέτρα), αλλά αυτό δεν ισχύει όσον αφορά την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και κυρίως όταν πρόκειται για παιδιά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε τρεις φωτογραφίες με τα παιδιά, τον Murat, την Emily και την Maria. Φορώντας το σκούφο του Αγίου Βασίλη, πήρε το όνομα Dwanta (από το Santa).

Ο ίδιος είπε, ότι το καλύτερο κομμάτι της έκπληξης ήταν που τους πήγε μια βόλτα με την Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το αυτοκίνητο, η έκπληξη περιλάμβανε και το καινούριο Xbox, που πήρε δώρο ο Dwayne Johnson. Μάλιστα, ο 45χρονος ηθοποιός πριν 16 χρόνια είχε βρεθεί στη σκηνή με τον Bill Gates για να ανακοινώσουν το original Xbox. Τώρα, η εταιρεία ξανασυνεργάζεται μαζί του για έναν καλό σκοπό.

the rock-make a wish-e640
the rock-make a wish-a640 the rock-make a wish-b640 the rock-make a wish-c640 the rock-make a wish-d640