Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η εκπομπή “Grand Tour” σε video game

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εκπομπή “Grand Tour” σε video game

Men + Speed

Η εκπομπή “Grand Tour” σε video game

Men + Speed

Το «The Grand Tour» αναμένεται να επιστρέψει τον Νοέμβριο, αλλά εκτός από την τηλεοπτική εκπομπή αναμένουμε και το ολοκαίνουριο παιχνίδι «The Grand Tour Game». ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Amazon πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4, για τους φαν της ταινίας. Εξωτικές τοποθεσίες που ο παίκτης θα οδηγεί μοναδικά αυτοκίνητα και θα πρέπει να ολοκληρώσει διάφορες δοκιμασίες.

Μπορεί να ακούγεται αρκετά κλασικό, αλλά το παιχνίδι είναι επηρεασμένο πολύ από την τρίτη σεζόν της εκπομπής. Κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί και νέο «επεισόδιο» για το παιχνίδι, το οποίο θα επαναλαμβάνει ένα από τα πραγματικά επεισόδια που βλέπαμε στο Amazon Prime με τις ίδιες τοποθεσίες και αυτοκίνητα που υπήρχαν στην κάθε εκπομπή.

Το παιχνίδι υπόσχεται ότι θα υπάρχει το χαρακτηριστικό χιούμορ των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, οι οποίοι έχουν ηχογραφήσει τις φωνές τους για το παιχνίδι.

Advertisement
Advertisement

Η Amazon δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποια αυτοκίνητα θα εμφανιστούν στο παιχνίδι, αλλά οι διαφημιστικές εικόνες προδίδουν ότι θα δούμε πολλά μοντέλα υψηλής απόδοσης, όπως McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Rimic One, BMW M2 και Ford Mustang.