Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Bentley μας βοηθά να μαγειρέψουμε

Ελλάδα 20:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley μας βοηθά να μαγειρέψουμε

Men + Speed

Η Bentley μας βοηθά να μαγειρέψουμε

Men + Speed

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, Bentley, μας έχει συνηθίσει στην ποιότητα. Η τελευταία Bentley Continental GT κατασκευάστηκε από τα καλύτερα υλικά του κόσμου. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη τεχνογνωσία για τα αυτοκίνητα τους, η Bentley έχει μερικές ιδέες και για το σπίτι. Αυτή τη φορά βλέπουμε από τη Bentley Home μία κουζίνα.

Ο σχεδιαστής Carlo Columbo χρησιμοποίησε το εσωτερικό της Continental GT ως έμπνευση για την δημιουργία του. Ως κεντρικό στοιχείο της Bentley στην επερχόμενη Salone Internazionale del Mobile, τη μεγαλύτερη έκθεση επίπλων, η Buxton Kitchen θα εμφανιστεί στο Μιλάνο.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το μάρμαρο. Έχει ένα συρόμενο κομμάτι που αποκαλύπτει τις εστίες μαγειρέματος και το νεροχύτη. Έχει ορθογώνιο σχήμα και περιμετρικά είναι καλυμμένη με ξύλο πεύκου.

Advertisement
Advertisement

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης κουζίνας είναι η απουσία χειρολαβών από τα ντουλάπια, τα οποία ανοίγουν από τις εγκοπές κι αυτό αναδεικνύει την καθαρότητα των γραμμών και το κομψό design της.

Η τιμή της δεν έχει «κυκλοφορήσει» ακόμα.

Bentley-Home-kitchen-design-640