Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Land Rover αγαπά τα σκυλιά (vid)

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Land Rover αγαπά τα σκυλιά (vid)

Men + Speed

H Land Rover αγαπά τα σκυλιά (vid)

Men + Speed

Νέο διαφημιστικό από την Land Rover, το οποίο απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις και ιδιοκτήτες σκυλιών. Τα SUV προσφέρουν το ιδανικό πακέτο για τα μεγάλα σκυλιά -και όχι μόνο- και η Land Rover στοχεύει να έχει το ιδανικό SUV για τους λάτρεις των σκύλων με μια νέα σειρά ειδών φιλικής προς τα κατοικίδια. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Τα Pet Pack είναι διαθέσιμα εδώ και λίγες μέρες και η τιμή των αξεσουάρ, όπως ποτίστρες νερού, ράμπες πρόσβασης, αναδιπλούμενοι μεταφορείς κατοικίδιων ζώων, επένδυση με κουκούλα και φορητό σύστημα ξεβγάλματος ξεκινούν περίπου από 463 δολάρια.

Η Land Rover λάνσαρε αυτό το νέο πακέτο στις 26 Αυγούστου, μία καθόλου τυχαία ημερομηνία, αφού τότε είναι η Διεθνής Ημέρα Εκτίμησης Σκύλων.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη δήλωση του Finbar McFall, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων για την Land Rover, «η Land Rover είναι εδώ για να απολαύσετε την ύπαιθρο και αυτό πολλές φορές πάει μαζί με την ιδιοκτησία σκυλιών για πολλούς πελάτες μας. Αυτοί άλλωστε μας έλεγαν ότι η άνεση των σκύλων τους σε ταξίδια με αυτοκίνητα είναι καθοριστική, αποτελούν μέρος της οικογένειας τους. Αυτό το αναγνωρίζουμε και γι΄ αυτό τα νέα μας πακέτα κατοικίδιων ζώων στοχεύουν να επιτρέπουν στα σκυλιά να ταξιδεύουν με πραγματική άνεση, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύουν το εσωτερικό των οχημάτων των ιδιοκτητών».

Πατήστε στο παρακάτω βίντεο και δείτε το νέο διαφημιστικό της Land Rover.

Advertisement

land-rover-dogs-1000 land-rover-dogs-640