Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γνωρίστε τις «Αυστραλές Καρντάσιαν»

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γνωρίστε τις «Αυστραλές Καρντάσιαν»

Men + Speed

Γνωρίστε τις «Αυστραλές Καρντάσιαν»

Men + Speed

Είναι εξπέρ στο σέρφινγκ και στις καυτές selfies. Πρόκειται για μία οικογένεια που θα μας θυμίσει τη γνωστή σε όλους μας Kardashian.

Advertisement
Advertisement

Τους έχει δοθεί το παρατσούκλι «οι Καρντάσιαν του σέρφινγκ» και ο λόγος είναι προφανής. Οι εντυπωσιακές αδερφές Ellie-Jean Coffey και Holly-Daze, 22 και 17 χρονών αντίστοιχα έχουν εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καιlo καταγράφουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους ανεβάζοντας καθημερινά δεκάδες selfies στο Instagram.

Οι δύο κατάξανθες καλλονές δηλώνουν φαν των Καρντάσιαν, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές: «Καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί να μας συγκρίνουν με την Kim, την Khloe και τις άλλες κοπέλες, ωστόσο οι ομοιότητες είναι επιφανειακές. Εξάλλου, εμείς είμαστε ταλαντούχες και δεν είμαστε καθόλου πλούσιες».
australia-kardashian-a640

Πραγματικά, οι δύο κοπέλες ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις καυτές τους πόζες σε εξωτικά τοπία της Αυστραλίας, αλλά και για τις ιδιαίτερες ικανότητές τους στο σέρφινγκ, που τους έχουν εξασφαλίσει μάλιστα και αρκετές διακρίσεις.

Advertisement
Advertisement

Την οικογένεια των «Αυστραλών Καρντάσιαν» συμπληρώνουν δύο ακόμη αδερφούλες, οι οποίες ωστόσο διατηρούν μια αρκετά διακριτική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της μικρής τους ηλικίας (13 και 16 ετών).
australia-kardashian-f640

australia-kardashian-e640

Οι δύο μεγαλύτερες αδερφές πάντως έχουν εξελιχθεί σε εξπέρ των social media, με λογαριασμούς που έχουν συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Advertisement

australia-kardashian-b640 australia-kardashian-c640 australia-kardashian-d640 australia-kardashian-g640

 

Advertisement