Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Ford Mustang GT στη γερμανική αστυνομία

Ελλάδα 13:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Mustang GT στη γερμανική αστυνομία

Men + Speed

Η Ford Mustang GT στη γερμανική αστυνομία

Men + Speed

Η γερμανική αστυνομία εντάσσει στο στόλο της μια βελτιωμένη Ford Mustang V8 GT, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της οδικής ασφάλειας. Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Με τη φράση «TUNE IT! SAFE!» («Βελτίωσέ το! Με ασφάλεια!»), η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με διάφορες οργανώσεις, αλλά και την αστυνομία της χώρας, υποστηρίζει ένα πρόγραμμα ασφάλειας, το οποίο επιδιώκει να προωθήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες που αφορούν τη βελτίωση αυτοκινήτων.

Για το σκοπό αυτό, κάθε χρόνο επιλέγεται ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο, που βάφεται στα χρώματα των περιπολικών της χώρας και συμμετέχει σε διάφορα events και εκδηλώσεις. Για την επόμενη χρονιά, το αυτοκίνητο αυτό είναι μια φτιαγμένη Ford Mustang V8 GT, η οποία έχει αναβαθμιστεί από την Wolf Racing σε επίπεδο εμφάνισης, αλλά και απόδοσης κινητήρα.

Ο 5λιτρος, V8 κινητήρας της Ford έχει αυξήσει την απόδοσή του στα 455 άλογα από 421 εργοστασιακά, με αποτέλεσμα το 0-100 χλμ./ώρα να μειωθεί στα 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίξει τα 268 χλμ./ώρα. Φυσικά, για να επιτελέσει το ρόλο της ως περιπολικό, η βελτιωμένη Mustang έρχεται βαμμένη πλήρως στα χρώματα της αστυνομίας και με τις απαραίτητες προσθήκες στον εξοπλισμό της.

Advertisement
Advertisement