Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ένα ρολόι από τη Bugatti

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα ρολόι από τη Bugatti

Men + Speed

Ένα ρολόι από τη Bugatti

Men + Speed

H Bugatti Chiron Sport τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και κέρδισε θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Τώρα έρχεται ένα ρολόι που πολλοί θα ήθελαν να αποκτήσουν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία Parmigiani Fleurier η Bugatti  δημιούργησε ένα εξαιρετικό ρολόι, το νέο Bugatti Type 390. Ο σχεδιασμός και οι μηχανισμοί ανήκουν στην Parmigiani Fleurier εμπνευσμένη φυσικά από τη φιλοσοφία της Bugatti Chiron Sport.

Το ρολόι Bugatti Type 390 σχεδιάστηκε με γνώμονα την προσαρμογή, δίνοντας έτσι στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να τροποποιούν το εξωτερικό και την εμφάνιση του ρολογιού. Τα χαρακτηριστικά που μπορούν να αλλάξουν είναι το καντράν, το δερμάτινο λουράκι, οι δείκτες, ακόμη και η διακόσμηση και το χρώμα των κρυστάλλων που έχει στο πλάι.

Το περίβλημα από ίνες άνθρακα βρίσκεται στο καντράν, όπου ο συνδυασμός των χρωμάτων μαύρο, χρυσό, κόκκινο, μπλε και λευκό είναι απίστευτος και το κάνει ιδιαίτερο.

Advertisement
Advertisement

Η Parmigiani θα φτιάξει μόνο δέκα τέτοια ρολόγια που σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχεις μία Bugatti Chiron ή Chiron Sport δεν είναι εύκολο να το αποκτήσεις. Κάποιοι λοιπόν από τους ιδιοκτήτες της Bugatti Chiron δεν θα έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν αν δεν βιαστούν. Τέλος η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 300.000 ευρώ.

bugatti-type-390-watch-a640 bugatti-type-390-watch-b640