Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο sandboarding!

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο sandboarding!

Men + Speed

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο sandboarding!

Men + Speed

Ένας επαγγελματίας snowboarder μαζί με ένα αυτοκίνητο Dakar μέσα στην έρημο! Τι κάνουν αυτοί οι δύο που η αλήθεια είναι πως αποτελούν παράξενο συνδυασμό; Απλά προσφέρουν θέαμα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Επειδή είναι Ιούνιος και έχει λιώσει το περισσότερο χιόνι δεν σημαίνει ότι οι επαγγελματίες snowboarders κάνουν διακοπές. Τουλάχιστον όχι ο Wojtek Pawlusiak.

Ο Wojtek συνήθως περνάει τους χειμώνες δικομάζοντας διάφορα κόλπα στα spots της πόλης – συχνά το βράδυ και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Έτσι όταν τον κάλεσαν στο Άμπου Ντάμπι για ένα απίστευτο sandboarding, ο Πολωνός ήταν πολύ χαρούμενος που θα άλλαζε λίγο τοπίο και θα έκανε κάτι διαφορετικό.

Όλοι έχουμε δει βίντεο με sandboarding: είναι σαν το snowboarding αλλά τα βουνά είναι μικρά και το χιόνι δεν γλιστράει. Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν που δεν είναι πολύ δημοφιλές σαν άθλημα.

Advertisement
Advertisement

Όμως, προσθέτοντας ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο Dakar , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την έρημο, και έναν από τους μεγαλύτερους και πιο απόκρημνους αμμόλοφους της Αραβικής χερσονήσου, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα απίστευτο βίντεο, γεμάτο αδρεναλίνη.

Ειδικά αν βάλουμε μέσα στο μείγμα τον οδηγό rally Jakub Przygoński και μερικά handrails. Αυτά ήταν τα συστατικά και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Advertisement

Πηγή: RedBull.com