Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Lynk & Co 03

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Lynk & Co 03

Men + Speed

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Lynk & Co 03

Men + Speed

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, η Lynk & Co παρουσίασε το 03 sedan και για πρώτη φορά είδαμε το εσωτερικό του. Το νέο Lynk & Co 03 είναι το πρώτο μοντέλο sedan της μάρκας και το τρίτο γενικά, μετά από τα μοντέλα SUV 01 και 02. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο σχεδιασμός θυμίζει τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ το μπροστά τμήμα υιοθετεί τη διακριτή ρύθμιση φωτισμού που έχει ένα Lynk & Co, με τα ξεχωριστά DRL πάνω από τους προβολείς. Η πρώτη επίσημη ματιά στο εσωτερικό του Lynk & Co 03 δεν έχει εκπλήξεις.

Στο ταμπλό υπάρχει μία μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με λογισμικό της Volvo. Επίσης, η κινέζικη εταιρεία προσφέρει δωρεάν σύνδεση με την κυκλοφορία δεδομένων, έτσι ώστε το νέο Lynk & Co να είναι πάντα συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο. Επίσης, βλέπουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, μαύρα γυαλιστερά και αλουμινένια διακοσμητικά, όπως και δερμάτινες επενδύσεις.

lynkco-insterior-c640

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας τα 01 και 02, το Lynk & Co 03 έχει βασικό του γνώρισμα την σκαλωτή πλατφόρμα CMA, που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το Volvo XC40. Σύμφωνα με πηγές, το 03 θα έχει την ίδια γκάμα κινητήρων με το Σουηδικό crossover, ξεκινώντας από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και 2,0 λίτρων, ενώ στο μέλλον θα λανσαριστεί και plug-in hybrid έκδοση με αυτονομία πάνω από 60 km.

Η Lynk & Co υποστηρίζει ότι οι πρώτες παραδόσεις του νέου 03 θα ξεκινήσουν στην Κίνα στο τέλος του 2018.

lynkco-insterior-a640 lynkco-insterior-b640 lynkco-insterior-d640 lynkco-insterior-e640

Advertisement