Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Από την Tesla στην Apple

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από την Tesla στην Apple

Men + Speed

Από την Tesla στην Apple

Men + Speed

Δεν έχουμε ακόμη νέες εξελίξεις για το φημολογούμενο αυτοκίνητο από την Apple, αλλά αυτό που ανακοινώθηκε είναι ότι προσέλαβε τον senior manager του design της Tesla, Andrew Kim. Γενικά, η Apple έχει προσλάβει αρκετούς εργαζόμενους από την Tesla. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το προφίλ του Kim στο LinkedIn, παλαιότερα εργαζόταν στη Microsoft, ενώ λίγους μήνες πριν αποχώρησε από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla. Από τα πιο βασικά που έχει προσφέρει στην Tesla ήταν το Roadster 2, το Semi και τα Model S, X, Y και 3.

Μπορεί λοιπόν για το αυτοκίνητο της Apple να μην έχουμε νέα, αλλά δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειες για ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά την αυτόματη οδήγηση έχουν σταματήσει. Μάλιστα πέρυσι, ο CEO Tim Cook είπε ότι η Apple ήταν πολύ επικεντρωμένη στα αυτόματα συστήματά και ότι είχε κάνει μεγάλη επένδυση σε project με αυτό το αντικείμενο.

Andrew-Kim-640

Advertisement
Advertisement

Η Apple δεν μας αποκαλύπτει πολλά από τα πλάνα της, αλλά φήμες λένε ότι 55 οχήματα έτοιμα για δοκιμές τον Μάιο του 2019.